2777
2789

راس ميگن خب؟اين فرهنگ غلط افتاده بين مردم يعني چي ايا اين خودفروشي نيس؟البته بگم كه در عوضش بايد ازادي رو به ادم بدن 

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدون سخنی اسید میپاشم رو تولید مثلش 

من اعصاب بحث ندارم 

از اینکه زنی دیوانه وار با تو بحث می کند خوش حال باش!دنیای زن ها کاملا متفاوت است؛ زن اگر سکوت کردبدان سکوتش نشانه ی پایان توست

مهريه حق يك زنه شرعاً و عرفاً و قانوناً

نشانه علاقه همسر هم هست و مثل يك كادو از جانب زوج ب زوجه ي خويشه 

اگر يك مرد همسرش رو اونقدر داراي ارزش نميدونه و سر هديه اي ك حق همسرشه باهاش چونه بزنه واقعا شخصيت كم بهايي داره و پايه ازدواجش علاقه نيست بلكه برده اي رو ميخواد كه داره باهاش عمرشو معامله ميكنه 

(البته ميزان مهريه هم بايد معقول باشه نه  اونقدر بالا باشه كه مثل خودفروشيه ....)

مهريه حق يك زنه شرعاً و عرفاً و قانوناً نشانه علاقه همسر هم هست و مثل يك كادو از جانب زوج ب زوجه ي ...

درسته کاملا.حالا اینارو به صورت خیلی مختصر تو یه جمله کوتاه به طرف مقابل میخوام بگم چطور بیان کنم. که کوبنده باشه  نمیخوام طولانی بحرفم 

بگو نه ولی پس باید یه سری شرایط دیگه رو قبول کنی حق طلاق حضانت فرزند در صورت خرید هر ملک 6 دانگ ا ...

اینا رو تو محضر به توافق میرسن.من جواب اینکه به  زن  کلا میگن رو میخوام بدونم چی باید گفت