تا یکی یه تاپیک محض فان و سرگرمی میزنه تا چن لحظه ای بی خیال مشکلاتش بشه یهو یکی میاد پست میذاره خوش بحالت دغدغه زندگیت اینه .خب خواهر من نمیشه که همش غصه خورد و هی تاپیک مشکلات زندگیو زد پس کی بخندیم کی سرگرم شیم .کاش یه کم رعایت کنیم .جو سایت خیلی بد هست خواهشا بدترش نکنید .اینم تو دلم بود گفتم بهتون بگم راحت شم😁😁😁😁😁
مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
آره به خدا یا تا یکی درد و دل میکنه و مشکلشو میگه یهو همه به مسخره میگیرن و هی تیکه های خنده دار میندازن .هر سخن جایی و هرنقطه مکانی دارد .کاش شعورمون برسه بدونیم کجا شوخی کنیم کجا راهنمایی کنیم
مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
کاش یاد بگیریم هر تاپیکی که مورد علاقمون نیس زود بیایم بیرون .به خدا دل شکستن تاوان داره فک نکنید حالا یه چی میگید طرفو نمیشناسید من تو خیلی از تاپیکها واقعا حس کردم استارتر پشیمونه از اینکه درد دل کرده باید هی قسم بخوره که داره راست میگه
كاش ميشد اينجا بعضيهارو بلاك كرد و پست هاشونو نديد
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنانکه دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مىکنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانىات،اى مهربانترین مهربانان.