2821
2789
عنوان

یه پسر عمو دارم هفت سالشه

368 بازدید | 20 پست

تو مدرسه همرو میزنه 😐😂

یعنی کسی بهش حرفی بزنه زور بگه دیگه رد میده

حالا ما تو مدرسه کتک میخوردیم میومدیم من از بچه های کوچیکتر از خودمم کتک میخوردم 😂😂

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ای پرچمت ما را کفن ، وطن 🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مهارت کنترل خشم نداره باید ختما بدست بیاره

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

من تا قبل اینکه برم مدرسه برای خودم لات و گردن کلفت بودم

ابهتی داشتم

یه محله جلوم سر خم میکردن

از وقتی رفتم مدرسه روحیاتم کلا عوض شدن، درونگرا و آرومم الان

مهشیدم🤍 خدا بالاخره جواب مامان آیدا رو داد🥀عزیزان من تمام ریپلای و پست ها رو میخونم ولی به دلیل وضعیت استثنایی و فوق العاده نی نی سایت فقط جواب ضروری ترین رو میدم و به مابقی در حد لایک بسنده میکنم ، گاهی اوقات هم جواب ضروری ترین پستها که میدم به قدری زیباست که نی نی یار لذت خوندنش رو با شما بزرگواران تقسیم نمیکنه و پیش خودش نگهش میداره و منتشرش نمیکنه!!

من تا قبل اینکه برم مدرسه برای خودم لات و گردن کلفت بودمابهتی داشتمبه محله جلوم سر خم میکردناز وقتی ...

اینم تو خونه خیلی ساکت بود رفت برعکس شد

من همیشه زور میگفتن بهم

کتک زدن خوب نیست کتک خوردن هم همینطور باید راه دفاع از خودمون رو یاد بگیریم

عزیزم بیخودی نمیزنه ، دفاع از خودشه

من پسرم آرومه اول سال بهش گفتم باکسی کاری نداشته باش اذیتت کردن ب معلمت بگو دیدم نه بچها ازش سواستفاده میکنن دیگه گفتم زدن توام بزن و کم نیار میدونم اشتباهه ولی اینجوری بهتره ک از خودش دفاع کنه

پسرام دنیام💖

ماشالا من جنگی بیمه ؟ 😂

آره

ولی الان داداشم از همه کتک میخوره😂😂

هر چی بهش میگم زدن بزن

هیچ که هیچ😑

او شیرین نه مال خره ۰۰۰۰۰۰زحمت بکش بریز پاتالش که ایسو ویسکه تو ریت

من پسرم آرومه اول سال بهش گفتم باکسی کاری نداشته باش اذیتت کردن ب معلمت بگو دیدم نه بچها ازش سواستفا ...

دقیقا

مامان من میگفت با کسی کار نداشته باش ، من دیگه کتک هم میخوردم نمیتونستم از خودم دفاع کنم ، اینم خیلی خوبه که بچه یاد بگیره حق خودشو بگیره

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792