2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای نکن با خودت اینطوری ، الان با اینکارت سلامتیت به خطر میفته ، اینطوری مشکلاتت دو برابر میشه باید بدنت سالم باشه تا بتونی مشکلات حل کنی

قبل خواب به ختطرات خوب فکر کن شکر گذاری کن

عطر اسطخودوس هم برای ارامش هم برای خواب عالیه

یک ساعت قبل خواب کاهو بخور تا راحت بخوابی

بابونه هم دم کنی نور علی نور

خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟»                                   ما دل‌آسوده تا «خدا چه کند.                          

باید دلیل استرس و اضطرابتو پیدا کنی و سعی کنید درمانش کنیم الا میتونه درمان دارویی باشه یا میشه تراپی باشه چون با این شرایط که نتونیم استراحت کافی داشته باشی و خواب عمیق روز به روز نت ضعیفتر میشه و روانت هم آسیب میبینه

منم یک سال و نیمه بخاطر یه عده از خدت بیخبر خیلی غمگینم خدا دلشونو غم بده که خواب رو از چشمم گرفتن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

عزیزم راستش تو ی تاپیک دیدم نوشتی میلاد فلانی تعطیله یلدا تعطیل نیس فرداش.

اینکه میلاد یک معصوم تعطیله اعتقاد خیلیامونه اتفاقا روژ مادر مثلا هس همه میرن دیدن مادراشون . اینکه ناراحتی نداره

برای یلدا هم دو ساعت دیرتر شروع میشه دیگه

منم ۲ساله ۳الی ۴ساعت بزورده تاقرص اعصاب میخوابم شبا تا صبح اکثرا بیدارم اعصابم خورده از بیخوابی همه میخوابن من تک و تنها بیدارم خواب معمولی دیگه ندارم آرزوی یه خواب عمیق و باکیفیت تودلم مونده

بیهوده متازمقصدخاک است

منم ۲ساله ۳الی ۴ساعت بزورده تاقرص اعصاب میخوابم شبا تا صبح اکثرا بیدارم اعصابم خورده از بیخوابی همه ...

تا کی میخای اینجوری ادامه بدی؟؟ به خودت بیا با عذاب دادن خودت هیچی درست نمیشه دلیل فکروخیالتو پیدا کن براشون راه حل پیدا کن همه زندگیا همینه باید قوی بود و جنگید

تا کی میخای اینجوری ادامه بدی؟؟ به خودت بیا با عذاب دادن خودت هیچی درست نمیشه دلیل فکروخیالتو پیدا ک ...

والا خودمم ناراحتم ولی نتیجه نمیگیرم هرکاری میکنم

بیهوده متازمقصدخاک است

2825
2823
2791
2779
2792