2777
2789
عنوان

مدرسه ها شده مسخره بازی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 46 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من پسرم اوله،تاحالا به جز جشن قران چیز دیگه ای نداشتن،حتی همین یلدا..معلمشون شاهنامه خونده واسشون و ...

یادش بخیر کلاس پنجم بودم همون سالی که کرونا اومد یلدا همه حافظ خوندیم دور هم...

فقط میرم فقط فاصله میگیرم ازت...🚶

مگه خبر نداری قراره کلی دانشمند تحویل خانواده ها و جامعه بدن !!!!ینی من خودم موندم اینقدر درس ها رو ...

کتابها که اصلا از زمان احمدی نژاد تغییر نکرده اگه منظورت اینه کلاسها شده ۶_۳_۳ این دیگه مربوط میشه به سند تحول بنیادین جمهوری اسلامی

.

یادش بخیر کلاس پنجم بودم همون سالی که کرونا اومد یلدا همه حافظ خوندیم دور هم...

🥺❤️🩹

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

کلا از وقتی مدارس والدین رو مشارکت دادند تو مسائل بچه ها همه چیز بهم خورد...

من پسرم میاد از مدرسه،بعد ناهار شروع میکنم تکالیفشو،فقط دوساعت من باید بنویسم که اون بیاد توی جای خالی بنویسه(آ)😑

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

آره آخرشم من مقصر شدم که تاپیکم فیکه نمیدونم والا برا چی و به چه دلیلی باید همچین کاری کنم

واقعا بعضیا مشکل دارن اینجا😐

یکی از بچه هامون تاپیک زده بود خوراکی پیشنهاد بدن برا دور همی، اومدن خرابش کردن...

دختر خالم میگفت دخترش کلاس اوله هرکی الفبا اسمش تکمیل شد باید برای کل کلاس هدیه بخره ببره

خوبه دیگه😒

نه معرفتی نه شعوری

میخوان مثلا تشویق به یادگیری کنن بچه هارو نمیدونن چه فشاری رو والدین بچست

🖤

من پسرم میاد از مدرسه،بعد ناهار شروع میکنم تکالیفشو،فقط دوساعت من باید بنویسم که اون بیاد توی جای خا ...

🫠باز خوبه همونو مینویسه واقعا مامانا کلاس اول خیلی زحمت می کشند

یروزی هم مامان من کنار دفترم نقاشی میکشید و ذوق میکردم🥲الان دفترا خودشون نقاشی دارن🚶🏻

من پسرم میاد از مدرسه،بعد ناهار شروع میکنم تکالیفشو،فقط دوساعت من باید بنویسم که اون بیاد توی جای خا ...

همین دیگه من دهه شصتی هستم درسته معلم سالاری بود و بچه ها اذیت میشدن ولی معلم همه کاره بود تو درس دادن و اصلا والدین نقشی نداشتن همه کارها رو خخود معلم میکرد...الان منم هر بچه ای دور و برم دیدم مادرش داشته کمک میکرده برای مشق و دیکته و سرمشق....این حجم از مداخله و مشارکت دادن والدین عجیبه

🫠باز خوبه همونو مینویسه واقعا مامانا کلاس اول خیلی زحمت می کشند یروزی هم مامان من کنار دفترم نقاشی ...

اره منم واسه پسرم دفتر املاشو میکشم

دختر خالم میگفت دخترش کلاس اوله هرکی الفبا اسمش تکمیل شد باید برای کل کلاس هدیه بخره ببره

برا داداش من اینجوری بود که هرکسی تونست اسمش رو بنویسه میتونست یچیزی ببره یادمه یه عالمه پاکنای فانتزی کوچولو داشت یا شکلات میدادم البته اختیاری بود