2777
2789
عنوان

مدرسه ها شده مسخره بازی😐

480 بازدید | 46 پست

وضعیت اقتصاد روز به روز داره بدتر میشه

اونوقت مدرسه و کلاس و معلما هر روز یه دستور جدید

واسه یلدا یا باید خوراکی ببرن یا هر حروفی رو که یاد میگیرن کلاس اولیا باید باهاش یه خوراکی ببرن یا خرج های آنچنانی

البته همه مدرسه ها اینطور نیستن تا حدودیش خوبه تا حدی که توانایی مالی همه برسه نه که شورشو دربیارن

یکی شاید نداره چکار کنه؟ بقیه رو ببینه و جیگرش خون شه؟؟؟

یسری تاپیکام هستن همینجا میبینید دارن مینالن🙁

🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون معلم و مدیر مدرسه باید شعورش برسه که همه یکسان نیستن

🖐️اگه نظرمو دوست نداری یا مخالفی ریپ نزن حوصله اتو ندارم نظرت واسه خودت🖐️بی احترامی کنی یا حرف زشت بزنی گزارشت میزنم😉 جوابتم میدم حتما ،فک نکن تو فقط دو متر زبون داری و مردم لال هستن😉

من پسرم اوله،تاحالا به جز جشن قران چیز دیگه ای نداشتن،حتی همین یلدا..معلمشون شاهنامه خونده واسشون و تو کلاس کاردستی انار درست کردن

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

مگه خبر نداری قراره کلی دانشمند تحویل خانواده ها و جامعه بدن !!!!

ینی من خودم موندم اینقدر درس ها رو پیچوندن و کتاب های آموزش رو زمان حکومت حسن کلید عوض کردن دقیقا دنبال وی بودن ؟!

باور کن اصلا ما که تحصیل کرده این هم نمیفهمیم هدف از اینهمه تکلیف و کاربرگ و کوفت و زهرمار چیه ؟

هر روز هم بچه ها خنگ تر از دیروز چون هیچی از درس نمیفهمن تکلیف شده برای مادرا تفریحش برای بچه ها

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

من بچه ندارم ولی میبینم هر روز تو مدرسه تولد یه همکلاسی هست و بچه ها رو دعوت میکنند و کم کم اون بچه باید دویست سیصد تومن کادو ببره و بنظرم دیگه با این وضع اقتصادی تو کل سال بیست تا تولد بچه دعوت بشه ورشکست میشن

من پسرم اوله،تاحالا به جز جشن قران چیز دیگه ای نداشتن،حتی همین یلدا..معلمشون شاهنامه خونده واسشون و ...

چه معلم خوبی

متاسفانه بعضی بچه ها هم برای معلم وقت و بی وقت کادو میبرن و معلم ها استوری میکنند و رقابت ایجاد میشه بین والدین

واسه یلدا اصلا بخشنامه اومد که هیچ هزینه ای نباید گرفته بشه بعدشم با یه میلیون میشه واسه یه کلاس ۳۰ ...

به امام حسین مدرسه پسر من ۲۰۰ گرفتن کیک وآبمیوه ونان خامه ای دادن فقط

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم

اصلا مسئله مادی هم نباشه اینا ما پدر و مادرا رو معلم سرخونه، مسئول خرید و آماده به خدمت میبینن، البته مدرسه دخترم امسال یکسان کرده و گفتن هیچی از خونه نمیخوان ولی درس و مشق وبقیه موارد ....