2777
2789
عنوان

بی بی چک

169 بازدید | 22 پست

بچه هاااا من همیشه ۳۰ روزه موعدمه حتی شایدم زودتر ۲۸ روزم باشه امروز روز ۳۴ ام هنوز  نشدم سر دلم میسوزه سینه دردم دارم دیروز روز ۳۳ بی بی زدم منفی بود یعنی ممکنه بی بی نشون نده؟؟؟در ضمن من فولیکولم کوچیک بود ولی دکترم گفت مشکلی نیست و ممکنه حتی بشم چی کار کنم بچه ها به نظرتون فردا ۳۵ برم ازمایش؟؟؟بی بی ممکنه اشتباه کنه؟

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم بی بی بزن شاید خراب بوده ب منم گف فولیکولت ریزه نمیشی ولی این ماه شدم و متاسفانع ب سقط مشکوکه د ...

چرا مگه مشکل خاصی داری؟

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍

عزیزم زیاد ب علایم دل نبند ممکنه استرس داشتی یا چیزای سردخوردی ک عقب افتاده یا فعالیت زیاد داشتی.

ان شا الله ک مثبت بشه ولی اگر بود حتما نشون میداد بی بی 

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
بازم بی بی بزن شاید خراب بوده ب منم گف فولیکولت ریزه نمیشی ولی این ماه شدم و متاسفانع ب سقط مشکوکه د ...

وای عزیزم الهی بمیرم انشالله خدا کمکت کنه سالم بمونه روز ۳۱ هم زده بودم منفی بود سعنی ممکنه لقاحم دیر باشه؟؟

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
وای عزیزم الهی بمیرم انشالله خدا کمکت کنه سالم بمونه روز ۳۱ هم زده بودم منفی بود سعنی ممکنه لقاحم دی ...

خدانکنه عزیزم ممنون اگ پری نشدی بازم بزن چون علایم بارداری داری منم روز۳۵بی بی مثبت شد 

انشالله بچه ها دعا کنین واسم خیلی 

خانما منم دوروز دیگه موعدمه اصلا نشانه پری ندارم همیشه سینم درد میکرد الان فقط ی حالت تهوع خفیف وکف پام میسوزه البته الان جوراب پام هس ولی میسوزه

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
نمیخام ناامیدت کنم ولی فک نکنم من خودم دوماه قبل بارداریم یکبارش ۱۶ روز سینه هام درد میکزد و پری نشد ...

شما چ نشانه ای داشتی

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد