2821
2789
عنوان

کیاموافقن دروغ بده

227 بازدید | 31 پست

؟

بعداین حرفاهم بازم ببینم میگین دروغ بده یانه

من ۲۵ سالمه وجداشدم ازهمسراولم بخاطربددلی وشکاکیش

حتی اگه پارانوئیدش شدیدم نبود من بازم مشکلی که خونه پدریم داشتم روبااونم داشتم،اونم لباس پوشیدنم بود وکجابرو وکجانرو و...

والانم خونهپدریمم،پدرموکه همون۱۲ سالگی ازدست دادم

والان مادرم هنوزم نه میزاره تنهایی جایی برم

نه میزاره لباس موردعلاقم روبپوشم

جایی هم باهام بیاد زهرمارم میکنه

دوسش دارم چون اون تنها پناهگاهمه وتنهاکسم تواین دنیاس

ولی همیشه باهاش صادق بودم وهمیشه هم ضررکردم

دیگه قرار ازاین به بعد وقتایی که دوستام میگن بیابریم کافی شاپ بهش بگم سرکارم،وقتاییکه میخوام برم کلاس مثلا پیانو بگم میرم خونه خواهرم،اگه یکی خاست باهام آشنابشه وخوب بود نگم من نمیتونم ازخونه بیام بیرون چون تنهابگم کجامیرم؟باکی میرم؟و.....،وقتاییکه میرم پارک قدم بزنم و ورزش کنم بگم توسالنم و....ازخونه که میام بیرون پالتوبلندم روبپوشم ولی وقتی رسیدم به مقصد بوت بلندم باپالتو کوتاهم بالگ بپوشم وکلاه شال گردن بندازم،آره

۲۵ سال همه لباسام سلیقه خودش،تاحتی محل کارم منومیبره ومیاره،نه باماشین ها،چون ماشین نداریم،فقط میادباهام که یوقت همسایه ها حرفی نگن

که حتی خواهر وداداشش میگن ول کنننن بچه نیست

وخودش میگه اعتمادداره هه

آره دروغ همیشه هم بدنیست.

میکاپ آرتیست مشهد_mua

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مذهبی نیستی

کسی که بخواد مسلمون بهتری باشه میدونه دروغ گناهه حتی اگه به ضررش باشه

یکی رو میشناسم که میگفت اگه دروغ نمیگفتم به مامانم نمیتونستم شوهر کنم. (اول دوست بود با شوهرش(

ولی خب چ شوهری کرد

دعواهای عجیب غریب دارن باهم

رسانه یه کاری کرده به جای اینکه ما طلبکار باشیم از ملتی که نمیفهمن، اونا از ما طلبکارن و فحش میدن. 😏 به جای اینکه ما شاکی باشیم از دروغ هاشون و بی سند و مدرک حرف زدنشون، از بی سوادیشون، از انتخابهای غلطشون، محکومیم و باید جواب پس بدیم. 🫤 به جای اینکه ما بگیم چرا حرف رسانه دشمن رو باور میکنی، اونا میگن چرا حقیقت رو باور میکنی 🙄 به جای اینکه ما شاکی باشیم به خاطر از دست دادن عزیزای قشنگمون، اونا شاکی ان از حادثه تلخی که خودشون رقم زدن 💔 جای اینکه منطقی حرف بزنن، فقط فحش و توهین بلدن 🤬 نه ایدئولوژی دارن نه تفکر سیاسی واحد 🤡 اونم درمقابل تفکری که زمان خودش کلی اندیشمند و نویسنده و کتابخون داشته و هنوزم داره 📕 ولی ماه پشت ابر نمیمونه، هوچیگری و کولی بازی بالاخره رسوا میشه و علم و دین و عقل پیروزه... 😉

خب مذهبی نیستیکسی که بخواد مسلمون بهتری باشه میدونه دروغ گناهه حتی اگه به ضررش باشهیکی رو میشناسم که ...

نه مذهبی نیستم

تاتعریف مذهب چی باشه شایدم باشم چون من نمازوروزم هست

حالاچه باشم چه نباشم چه ربطی به موضوع داشت

حالامنکه تاالان مطابق میلش بودم جداشدم پس اون یکی که میشناسی خیلی مثال مضحکی بود😉

میکاپ آرتیست مشهد_mua

تو تمام حرفها ، فقط عشق واقعی مادر حس کردمتراژدی فرزندپروری ، خیلی دردناکهدروغ همیشه بده ، شک نکن ، ...

خب راست بگم چی میشه بنظرت؟

میکاپ آرتیست مشهد_mua

نه مذهبی نیستمتاتعریف مذهب چی باشه شایدم باشم چون من نمازوروزم هستحالاچه باشم چه نباشم چه ربطی به مو ...

تو گفتی بده یا خوبه. بد و خوب بودن یه چیز بستگی به اعتقادت داره دیگه

اونم منظورم این بود که خودش به زعم خودش با دروغ به هدفش رسیده بود اما سرنوشت خوبی نداشت

تو هم میخوای با دروغ حال خوبی پیدا کنی یا به اهداف دیگه ای برسی

ولی بعید میدونم برسی 😉

رسانه یه کاری کرده به جای اینکه ما طلبکار باشیم از ملتی که نمیفهمن، اونا از ما طلبکارن و فحش میدن. 😏 به جای اینکه ما شاکی باشیم از دروغ هاشون و بی سند و مدرک حرف زدنشون، از بی سوادیشون، از انتخابهای غلطشون، محکومیم و باید جواب پس بدیم. 🫤 به جای اینکه ما بگیم چرا حرف رسانه دشمن رو باور میکنی، اونا میگن چرا حقیقت رو باور میکنی 🙄 به جای اینکه ما شاکی باشیم به خاطر از دست دادن عزیزای قشنگمون، اونا شاکی ان از حادثه تلخی که خودشون رقم زدن 💔 جای اینکه منطقی حرف بزنن، فقط فحش و توهین بلدن 🤬 نه ایدئولوژی دارن نه تفکر سیاسی واحد 🤡 اونم درمقابل تفکری که زمان خودش کلی اندیشمند و نویسنده و کتابخون داشته و هنوزم داره 📕 ولی ماه پشت ابر نمیمونه، هوچیگری و کولی بازی بالاخره رسوا میشه و علم و دین و عقل پیروزه... 😉

تو گفتی بده یا خوبه. بد و خوب بودن یه چیز بستگی به اعتقادت داره دیگهاونم منظورم این بود که خودش به ز ...

انشالله تو باصلوات فرستادن دیگران برات برسی

میکاپ آرتیست مشهد_mua

خب راست بگم چی میشه بنظرت؟

من تو جایگاهی نیستم که کسی رو نصیحت و مشورت بدم...

فقط دوستانه نظرمو بگم اینکه ، سعی کن اینقدر قوی ، درست و سالم و موفق زندگی کنی همیشه ، که هیچگاه نیاز به دروغ گفتن نداشته باشی

مادرتون هم جز شما کسی رو نداره ، حتی زمان و عمر زیادی هم نداره ، باز شما جوونی و قوی

من تو جایگاهی نیستم که کسی رو نصیحت و مشورت بدم...فقط دوستانه نظرمو بگم اینکه ، سعی کن اینقدر قوی ، ...

بنظرتون چیزایی که گفتم بدبودکه بابتش بایدعوض کنم که نیازبه دروغ نباشه!

میکاپ آرتیست مشهد_mua

2823
2791
2779
2792