2821
2789
عنوان

کسی با این شرایط ازدواج میکنه

452 بازدید | 17 پست

خانم پزشک عمومیه

جشن نامزدی و عروسی و طلا و هدیه و ... نمیخواد. جاش سفرای خارجی به کشورای همسایه میخواد . مهریه نمی خواد ولی تمام حق و حقوقش از جمله حق طلاق و خروج از کشور و.. رو به صورت رسمی و مکتوب میخواد .

کار خونه نمیکنه به هیچ وجه و میخواد کسی رو استخدام کنه که کار خونه رو انجام بده و و سر هزینشم با شوهرش نصف نصف حساب کنن

اصلا بچه نمیخواد و اگه باردار بشه سقط میکنه

هیکل مانکنی و قیافه متوسط رو به پایین داره . ادمیه که تیپش معمولیه ولی اصلا اهل آرایش و عمل و .. نیست . ادم جدی و نسبتا خشکیه . ذهن محاسبه گری داره و خیلی مهربون و باعاطفه نیست . درونگراست و نیاز داره یه تایمایی رو کاملا تنها باشه یعنی از اینایی نیست که همه جا با شوهرش بره و بتونه زیاد عاطفه و احساس به خرج بده ممکنه یه دفعه بخواد یه هفته تنها باشه و اطرافیانشو نبینه

به نطرتون با این شرایط ممکنه بتونه با کسی همسطح خودش ازدواج کنه و رابطه موفقیت آمیزی داشته باشه ؟

من اگه مرد بودم نه همچین زنی رو نمیگرفتم

تو این شرایط که جوونا دارن صدشون رو میزارن برای مملکت، توی نر بی خاصیت درخواست نده به جای عوضی بازی تو این سایت برو از مملکتت دفاع کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیشتر حس خانمی رو میدید که ازدواج رو رفع تکلیف میبینه و نه از روی لذت و خواستن واقعی تو دراز مدت به ...

راستش من نیستم یه موقعیت خیالی و فرضیه از چیزی که ممکنه بعدا بهش تبدیل بشم

بله اصلا آدم احساسی نیستم یعنی کلا فکر نکنم بتونم به اون معنا عاشق کسی بشم بیشتر از سر عقل و حساب و کتاب شاید تصمیم بگیرم ازدواج کنم که تنها نمونم

اره احتمالش زیاده به مشکل بخورم یکمم آدم لجباز و زورگویی هستم

فکر نکنم کسی این شرایط و قبول کنه

۹۹ درصد آقایون قسمت مهریه و بچه و کار نکردن خانم و تو خونه رو اصلا قبول نمیکنن

اخلاق خانم هم که خیلی خاصه فکر نکنم مگر آقا خودش هم اخلاقی داشته باشه که بیشتر به رفیق بازی و خوش گذرانی مجردی علاقه داشته باشه که بتونه با نبود زنش کنارش کنار بیاد

سختگیر هستی؟اینطوری به خودت سخت میگذره

بستگی داره منظورتون از سختگیری در چه زمینه ای باشه

اگه منظورتون در انتخاب همسر هست ، به نظرم سختگیر نیستم ولی نیاز دارم کسی باشه که شرایطم رو بپذیره

راستش من نیستم یه موقعیت خیالی و فرضیه از چیزی که ممکنه بعدا بهش تبدیل بشمبله اصلا آدم احساسی نیستم ...

قرار نیست همه بر حسب احساس ازدواج کنن ،من خودم همین طوری ام ،اما کسی که مسولیت و تعهد ازدواج رو قبول میکنه باید منعطف باشه،دو طرفه البته

فکر نکنم کسی این شرایط و قبول کنه۹۹ درصد آقایون قسمت مهریه و بچه و کار نکردن خانم و تو خونه رو اصلا ...

خب کار نکردن که خانم خودش شغلش سخته و تصمیم داره زیاد کار کنه پس بیشتر روز رو اصلا خونه نیست که بخواد کار خونه انجام بده

اگه همسرشم پزشک باشه نیازی به رفیق بازی و خوشگذرانی نیست با هم دیگه میرن بیمارستان و برمیگردن آقا هم وقت اضافی نخواهد داشت

ولی سر بچه کاملا باهاتون موافقم مگر اینکه آقا نابارور باشه که با این مسئله مشکلی نداشته باشه وگرنه کمتر کسی حاضره بچه نداشته باشه

2825
2823
2791
2779
2792