2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو خونه قشنگتره 

اخه توخونه لباس میخواد سفره میخواد. من بهش گفتم تومحضر بگی که بابا تو عروسیت کمکت کنه. میگه دهن مردمو چجوری, ببندیم بیم تومحضر عقد کردیم؟ 

اخه توخونه لباس میخواد سفره میخواد. من بهش گفتم تومحضر بگی که بابا تو عروسیت کمکت کنه. میگه دهن مردم ...

اها. خب من فکر کردم مشکلی ندارید که داری بصورت آپشن مطرحش میکنی. وگرنه تو محضرم خوبه. چه اشکالی داره؟ من خودم تو خونه گرفتم خیییییییییلی دردسر داره همین سفره و ... حالا خرجش بماند

ای کاش یه اپیلاسیون هم برای "افکار" زائد بود.
اها. خب من فکر کردم مشکلی ندارید که داری بصورت آپشن مطرحش میکنی. وگرنه تو محضرم خوبه. چه اشکالی داره ...

بنظرتون تو محضر بد نیس؟  مثلا مردم نمیگن نگاه دختر فلانی تو محضر عقد کرد؟ 

معلومه توی محضر حشگل  بعدش بیان خونه بزن و برقص  من عقد توی خونه رو دوس ندارم برا دختر

بنظرتون نمیگن دختر فلانی تو محضر عقد کرد؟  چرا توخونه نمیپسندید؟ 

بنظرتون تو محضر بد نیس؟  مثلا مردم نمیگن نگاه دختر فلانی تو محضر عقد کرد؟

نه اصلا

تو شهر ما اصلا مرسوم نیست توی خونه گرفتن

اگه کسی تو خونه بگیره خوبه، به همه خوش میگذره ولی تو محضر گرفتن هم بهیچ عنوان عیب نیست

باید ببینید دیدگاه شهر یا فامیلتون چطوره

دیدگاه خانواده ی همسرم که از یه شهر و فرهنگ متفاوت بودن نسبت به محضر خوب نبود اصلا! وگرنه منم دوس نداشتم به دردسر خونه بیفتم

ای کاش یه اپیلاسیون هم برای "افکار" زائد بود.
بنظرتون نمیگن دختر فلانی تو محضر عقد کرد؟  چرا توخونه نمیپسندید؟

واااااا چرا همچین حرفی بزنن!!!! 

ما ک دیدیم اینجا ازدواج دوم سوم عاقد میبرن خونه!!!! 

ما اول میریم حرم عقد بالاسر حضرت 

بعدش محضر 

بعد خونه برا پذیرایی و بزن وبکوب و ازین صحبتا

ولی من هنوزم یواشکی پروفایلشو چک میکنم...!!😔❤
نه اصلا تو شهر ما اصلا مرسوم نیست توی خونه گرفتن اگه کسی تو خونه بگیره خوبه، به همه خوش میگذره ولی ...

ممنون.  تو اقوام بیشتری میرن مشهد حرم عقد مکنن حالا  خواهرم دودله کجا بگیره مراسمشو. چون خونواده شوهرش میگن ما مشهد خونه ومس وکار نداریم بیایم