2821
2789
عنوان

خانم های مذهبی

73 بازدید | 6 پست

من از یه طرف دوست دارم درس بخونم و آیندهای داشته باشم که بتونم زندگی مستقل بسازم، ولی گرونی و فشار واقعاً ناامیدم کرده. یه طرف دیگه دوست دارم بیشتر زنونه و لطیف باشم

دوست دارم دانشگاه برم، ولی بیشتر از اینکه به رشته و آینده اقتصادی فکر کنم، دلم میخواد مثلا بیشتر ی دانشگاه خوب ی رشته ای بخونم اسم و رسم دار باشه تا...

و با ی ادم درستی که پول و تحصیلات داره ازدواج کنم. از طرفی حس میکنم باید برای زندگی خوب منطقی باشم، درس بخونم، درآمد داشته باشم، ولی نمیدونم چقدر این مسیر برای من واقعاً لازمه یا چقدر به دلم نزدیکه.نمیدونم شاید بگید منافاتی نداره تو میتونی بری پول در بیاری ولی اون حالت زنانه خودت داشته باشی ولی واقعااینجوری نیست فکر کنم

من الان میگم باید بمونی پشت کنکور تا پرستاری چیزی بیاری که پول توشه

بعد رهبریم میگن تولید سرمایه گذاری

همش تو ذهن منه که باید اینو عملی کنی

میفهمید چی میگم؟؟کاش منظورمو متوجه بشید:)

راستش یه حس دوگانگی دارم: هم میخوام مستقل و منطقی باشم، هم میخوام انرژی زنانه و خونواده و حال و هوای زن خونه دارو ۳.۴تا بچه و ازدواج تا ۲.۳اینده و :) ولی ادم درست میدونید من میام نی نی سایت همه شوهراشون دارن میزننشون دارن از خونه میندازنشون بیرون خودم نمیدونم ترسیدم میگم همه مردا اینجورین...ولی چی بگم شما بگید..

واقعا تو این وضعیت خونه و اینا برای پسر سخت نیست؟

من همش فکرمیکنم نمیتونن تامین کنن اگه نتونه ی خونه خوب بگیره چکارکنم خودم باید برم سرکار اگه اون اقا که میتونه خونه بخره ماشین بخره خواستگار من نباشه من چکارکنم بشینم تا کی بیاد؟

اخه شما نگاه کنید الان مردی هست که واقعا بتونه تو این شرایط هندل کنه؟اگه هست بگید لطفارامیدوارم کنید

این مدعیان در طلبش بیخبرانند! آن را که خبر شد خبری باز نیامد

خب برو دانشگاه بعد سرکار بعد ازدواج با خواستگار پولدار اگر داشتی اگر نداشتی مردی که دستش به دهنش برسد اگر پول تامین زندگی داشت نرو سرکار شوهرت نتونست برساند برو سرکار

کلا حرص نخور خدا همه اینا رقم میزند

اول اینکه عزیزم امام صادق میفرمایند اون وقتی که نا امیدی از اون وقتی که امیدواری امیدوار تر باش یعنی تو اوج شرایط نا امیدی امیدت بیشتر از وقتی باشه که شرایط امیدواری بیشتره پس اول نا امیدی و بزار کنار

دوم اینکه هرکس دین خدارو بخواد یاری کنه خدا اونو صد برابر بیشتر یاری میکنه اینو من دارم زندگی میکنم و یه جوری برام در های بسته ای که فکرشم نمیکنم باز میکنه که مات و مبهوت میمونم چون فقط میگم خدایا من دغدغه اینه برای تو زندگی کنم نه خودم و بنده هات

پس هرچقد شرایط سخت باشه وقتی نیتت خدا باشه پس از ادامه مسیر نباید بترسی فقط باید بخوای

سوم همین سوال شمارو یه خانومی از رهبر پرسیدن گفتن من تازگی ازدواج کردم محصل هم هستم الان وظیفه من چیه ایشون گفتن در درجه اول بچه بیارید در کنارش درستون و بخونید پس تکلیف مشخصه در درجه اول خانواده مهمه تشکیل خانواده

پس در نتیجه شما نیت کن بگو خدایا منو از یاران اخرین حجت قرار بده و متناسب با توانایی هام منو تو مسیر که هم مایه رشد خودمه هم جامعه هم خانوادم قرار بده و همسری به من بده که تو این مسیر منو همراهی کنه مطمئن باش وقتی این نیتت برای دین خدا باشه خدا میشه برنامه ریز زندگیت و اون برات بهترینارو میچینه فقط به شرطی که در گام اول بخوای و اولین گام و به سمت درست برداری یعنی همین که تکلیفتو بدونی که رهبر کفتن اونجا دیگ از سردرگمی در میای یعنی اول خانواده در کنار درس و تحصیل و فعالیت های اجتماعی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احنست بهترین تفکر رو دارید

شما درس بخونید و تلاش کنید همون پرستاری رو بیارید

در کنارش مورد خوب اومد هم ازدواج کنید

و هر چی هم شد اشکال نداره خدا به نیت شما پاداش میده

یعنی مثلا فرزند آوردید که ضرب در ۱۰ میشه نشد بازم پاداشش میده بهتون

و اره به اینجا نگاه نکنید

کادر درمان خیلی ها هستن که ازدواج کردن و صاحب زندگی و فرزند هم هستن حالا کمی سختی داره محیط درمان ولی شدنیه

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

اول اینکه عزیزم امام صادق میفرمایند اون وقتی که نا امیدی از اون وقتی که امیدواری امیدوار تر باش یعنی ...

باتشکر متوجه شدم

ممنون از اینکه نوشتید و وقتی که گذاشتید

احنست بهترین تفکر رو داریدشما درس بخونید و تلاش کنید همون پرستاری رو بیارید در کنارش مورد خوب اومد ه ...

ممنونم...متوجه شدم

التماس دعا،دعاکنید قبول بشم

2825
2823
2791
2779
2792