2821
2789
عنوان

برای بارداری پیش ماما برم اول

95 بازدید | 9 پست

متخصص واسه هفته دیگ وقت داره الان فک کنم ۵ هفتمه میخوام برم هم تکرار ازمایش بزنه هم ببینم دردام عادیه و مکمل هم بنویسه زودتر

گفتم الان برم پیش ی ماما تو محلمونه چک بشم بعد ویزیت بعدیمو برم متخصص بیمارستان

اوکیه به نظرتون؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بنظرم لازم نیست عجله کنی ،بزار هفته دیگه برو پیش متخصص ، اخه ماما دارو بده که من بشخصه نمیتونم اعتما ...

دارو ک همون فولیک اسیرو مکمله چیز خاصی نیست اخه میترسم دندونام خراب شه پاهام ضعف داره دلو کمرمم خیلی درد داره

دارو ک همون فولیک اسیرو مکمله چیز خاصی نیست اخه میترسم دندونام خراب شه پاهام ضعف داره دلو کمرمم خیلی ...

کارتی دندون هم باید قبل بارداری انجام میدادی الان دیگه باید صبر کنی تا سه ماهه دوم

فولیک اسید یا یدوفولیک بگیر ۱ روزی یکی بخور

اگه تهوع داری غذاتو تو وعده های بیشتر با حجم کمتر بخور

کارتی دندون هم باید قبل بارداری انجام میدادی الان دیگه باید صبر کنی تا سه ماهه دوم فولیک اسید یا یدو ...

دنکونام سالمه من کلسیمم پایینه با ویتامین دی همیشه سابقه تیروئید هم دارم اخه برا اون میخوام مکمل بگیرم پیش متخصص وقت گرفتم ولی نزدیک فعلا چکاب اولیه برم

میری برا دلگرمی خوبهمن خودم مراقب سلامت بودمبزار خلاصه حرفای ماما رو بهت بگمهر دردی که با استراحت تو ...

اصن اشتها ندارم ولی ضعف میکنم همش🥲😂

من خوراکم خیلی خوب بود چاق و تپل نیستم لاغرم نسبتا ولی غذام نسبتا خوب و زیاد بود الان کمتر میخورم ریزه خوارم مث شوهرم شدم😅

سلام گلم انشالا به سلامتی نینی به دنیا بیاد میشه بگی که علائمی داشتی قبل اینکه بفهمید بارداری و درد ...

اره دقیقا مث پریودی ی هفته درد داشتم الان دل دردم مدلش فرق کرده همش انگار عضله های شکمم داره میترکه کش میاد مث وقتایی که تمرین شکم میزنی عضله هات یکی دوروز درد میکنه اونجوریم

پاهام ضعف داره پریودم میشدم اینجوری بود خیلی خوابم میاد همش

اشتهامم یکم کم شده

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792