2821
2789
عنوان

هیچوقت بیکینی تونو وکس نکنین

696 بازدید | 16 پست

من همیشه زیربغلمو وکس میکردم گفتم امشب بیکینی رو هم یه امتحانی بکنم من کلا آستانه دردم بالاست آدم نازک نارنجی نیستم ، پیش خودم گفتم فوقش دردش یکم از زیربغل بیشتره تحمل میکنم تقریبا همه جاشو وکس زدم چشتون روز بعد نبینه موقع کشیدن نزدیک بود گریه کنم آنقدرررررر درد داشت ،کلا پوست اون ناحیه حساس و نازکه و اینکه نسبت به جاهای دیگه شل تره یعنی موقع کشیدن وکس علاوه بر درد موهای زائد پوستت هم کشیده میشه کلا بنظرم وکس اون ناحیه خوب نیست خلاصه آنقدر روغن زدم و آروم آروم کشیدم تا بالاخره کنده شد فقط سه ساعت تمام من امشب درگیر اون ناحیه بودم یا حداقل اگه وکس میکنین خودتون نکشیم بدین ینفر دیگه بکشه ولی وجدانا در هر صورت خیلی درد داره من که تصمیم گرفتم در آینده حتما برم لیزر حیف نیست لیزر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون قسمت پوستش زیاد کش میاد کلا

بعدم شل میشه با این روشا میشه مثل... پیرزن

راوی میناب : حامی کودکان ▫️▫️هموطن ! شناخت ظلم حاکم امپریالیسم رو اصلا به تاخیر ننداز،کودکان زیبای وطن همین حالا داخل حیاط مدرسه قبل از اینکه زنگ بخوره و برن سر اخرین کلاس درس ، در صفهاشون چشم دوختن به ما که برای حق زندگیشون چه میکنیم 🎒🩸💙من هم کمکت میکنم ، تاپیکام و روایات مستند میناب رو از اینجا به صورت نوشتاری و البته ذکر منبع از مستند سازان بین المللی دنبال کن 🙂🎒 نظام جهان از آن خداست و او دینش رو برای برقراری نظم در جهانی که مالکش تنها و تنها خودشه فرستاده ، تا لحظه مبارک ظهور منجی و سیطره جهانیش✊🏼🇮🇷🌻⛅▫️▫️▫️▫️▫️▫️❌ دین از سیاست جداست رو کسی گفت که خودش رو روحانیان به منسب قدرت رسوندن و گل مالی محرم کرد تا مردم بعد از قجر بپذیرنش ، پسرش گفت من شاه شیعم و خواب امام زمان رو دیدم من رو بپذیرید، امروز نوه اش میره دیوار صهیون رو میبوسه تا یهودیان متعصب بپذیرنش و بهش میدان سیاسی بدن❌

زیر بغلم اختیاط کن وکس نکن عزیزم به نظرم غدد لنفاوی رو تکریک میکنه و خطرناکه

راوی میناب : حامی کودکان ▫️▫️هموطن ! شناخت ظلم حاکم امپریالیسم رو اصلا به تاخیر ننداز،کودکان زیبای وطن همین حالا داخل حیاط مدرسه قبل از اینکه زنگ بخوره و برن سر اخرین کلاس درس ، در صفهاشون چشم دوختن به ما که برای حق زندگیشون چه میکنیم 🎒🩸💙من هم کمکت میکنم ، تاپیکام و روایات مستند میناب رو از اینجا به صورت نوشتاری و البته ذکر منبع از مستند سازان بین المللی دنبال کن 🙂🎒 نظام جهان از آن خداست و او دینش رو برای برقراری نظم در جهانی که مالکش تنها و تنها خودشه فرستاده ، تا لحظه مبارک ظهور منجی و سیطره جهانیش✊🏼🇮🇷🌻⛅▫️▫️▫️▫️▫️▫️❌ دین از سیاست جداست رو کسی گفت که خودش رو روحانیان به منسب قدرت رسوندن و گل مالی محرم کرد تا مردم بعد از قجر بپذیرنش ، پسرش گفت من شاه شیعم و خواب امام زمان رو دیدم من رو بپذیرید، امروز نوه اش میره دیوار صهیون رو میبوسه تا یهودیان متعصب بپذیرنش و بهش میدان سیاسی بدن❌

خیلی سال پیش میرفتم بعد دیگه لیزر.

البته خیلی سال قبلترشم اپی لیدی داشتم.

زایلاپی بزن یا لیدوکائین من میزدم بعد میرفتم

جانم فدای ایران جانم فدای ایران آی به قربون ایران برید ان شالله🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اگه راست بگید😒😂😂بعضیا اینقدر خودخواه و نفهمن که فکر میکنن از خود خداهم بیشتر میفهمن.از کنار ادمها فقط باید ردشدوبس. خدایا منو از شر این آدمهای احمق در امان بدار.الهی آمین🙏خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهمون دادی هرلحظه هزاران هزار مرتبه شکرت❤️❤️❤️.از اونجایی که به علت مشغله زیاد سایت نمیام، اگرهم بیام توهر تاپیکی نمیرم،اگرهم برم نظر نمیدم، اگرهم نظر بدم مخاطب من فقط و فقط شخص استارتر میباشددددد پس ممنون میشم اگه به هر دلیلی بانظر من مخالفی به هیچچچچ وجههههه ریپ نزنی دوست عزیز.مرسی که میفهمی🙏🙏🙏

یعنی مثل درد وکسه؟ باز حداقل میدونی دیگه تا مدت ها در نمیاد راحتی

دردش واسه اولین بار خیلیییییی بده من همش دستامو مشت میکردم از فشار درد ک جیغ نزنم اما الان کم شده دردش و اینکه موها دیر درمیان راصیم

عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه🫡خدانکنه به من بگن کاری رو نکن دقیقا همون کارو ده بار انجام میدم💅🏻

اولا باید چند سال ژیلت رو گذاشته باشی کنار و با کرم موبر شیو کرده باشی که موها نازک بشن

دوم وکس خیلی ظلمه چون باید با دست بکنی و تیکه تیکه بلند میشه

موم عربی یا موم دیگه خوبه من میکشم رو پوست روش کاغذ میذارم و میکنم بعد چندبار دردش خیلی کمتر شد و کمتر هم مو در میاد

#یک_مینیمالیست_با_رنـگـدایـی ....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز