2821
2789
عنوان

هاله بی بی چک

148 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من ۳۸روز قبل ب دلیل عدم رشد بتا افتاذم ب خونریزی و سقط کزدم بیست روز بعدش رفتم سونو گفت رحمت عالیه یدونه فولیکول ۱۸هم داری منم اقدام کردم الان ن پریود میشم نه هیچ علائمی دارم بی بی چک زدم ظهر منفی بود الان ک نگاه کردم هاله کمرنک افتاده بنظرتون چیه البته من توی بارداری هام ک سقط شدن همشون تجربه درد نوک سینه داشتم که الان ندارم کلا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکی دیگه استفاده کن اگه هاله انداخت مثبته

اخه من هییییچ علائمی ندارم فقط سینه درد شدید اصلا نوکشدرد نداره بعدم میگن تا ی مدت هورمون توی بدن میمونه بی بی هاله میندازه

اخه من هییییچ علائمی ندارم فقط سینه درد شدید اصلا نوکشدرد نداره بعدم میگن تا ی مدت هورمون توی بدن می ...

به علائم فکر نکن منم سر این بارداریم چون اقدام کردم بی بی چک گذاشتم و گرمه علائمی نداشتم

وا میگه ظهر زدممنفی بود نصف شب هاله انداخت کجاش بارداره؟الکی دل خوش میکنید بنده خدارو

نه خودمم میدونم نیستم وقتی باردار میشم خودم از علائمام میفهمم دارم تکرر ادرار میگیرم اشتهام زیاد میشه تهوع میکیرم بی حال و بی جون میشم اما الان هیچ حسی ندارم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز