2777
2789
عنوان

چند ماه بعد از سقط باردار شدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2987 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا یعنی به خاطر اینکه فاصله ننداختید سقط کردید دومی رو

اخه بدن خیلی ضعیف میشه و اگر مکمل و دارو هم مصرف نکنی ممکن قلب بچه تشکیل نشه

هرچه در خاطرم آید تو از آن خوبتری...
عزیزم دلیل سقطت چی بود؟ منم دوتا سقط  داشتم کلا دیر باردارمیشم .سقط اولم بعدسه ماهدکترگفت میتون ...

عزیزم من جنینم سالم بود ولی چون سرکلاژ نکرده بودم رحمم توانایی نگهداشتن بچه را نداشت و سقط شد. 

واقعا یعنی به خاطر اینکه فاصله ننداختید سقط کردید دومی رو

ناخواسته بود. ولى خب مشكل ژنتيكى داشت. ولى به نظر خودم كار از محكم كارى عيب نميكنه. چون دكترم از اول خيلى غر زد كه بدنت آماده نيست و همه چيزت كمه

من صبر و تحمل سه ماه و شش ماه رو ندارم میخوام ازاد بزارم از خدا میخوام اگه به صلاحمه هر وقت خواست به ...

ان شاء الله عزیزم ولی حتما قرص اهن و اسید فولیک بخور

چجوری تقویت کنم یعنی

يعنى آزمايش بده كه مطمئن بشى همه چيز تو بدنت نرمال باشه. كم خونى و … نداشته باشى. ويتامينا همه تو رنج نرمال باشه. اگر برى دكتر خودش آزمايش بهت ميده

يعنى آزمايش بده كه مطمئن بشى همه چيز تو بدنت نرمال باشه. كم خونى و … نداشته باشى. ويتامينا همه تو رن ...

بعد یه دوره پریود میرم آزمایش میدم ممنون

راضی ام به رضای تو ای مهربان ترین مهربانان
عزیزم من جنینم سالم بود ولی چون سرکلاژ نکرده بودم رحمم توانایی نگهداشتن بچه را نداشت و سقط شد. 

بعضی دکترا اصلا سلامتی مریضاشون براشون مهم نیست بخاطر سهل انگاریشون سلامتی مارو به خطر میندازن. امیدت بخدا باشه میدونم سخته درکت میکنم ولی همین که خودت مشکلی نداشتی و جنینت سالم بوده جای شکرش باقیه.ایندفعه بروپیش یه دکتر بهتران شاءالله به همین زودیا خدا بهت یه نی نی خوشکلو سالم میده .خدا از دکترت نگذره بهش فک نکن خودتو تقویت کن همین که باردارشدی برو سرکلاژ کن دیگه مشکلی پیش نمیاد