2777
2789

۱۰ روز حموم نرفتن رو کجای دلم بزارم؟؟

(زندگیم بارها بدون دلیل و منطق قضاوت شده امیدوارم تو از اون آدما نباشی...)با اینکه زندگی کوتاه ولی بلند مدت ترین چیزیه که در اختیارمان قرار گرفته ، پس درست ازش استفاده کنیم 🌿✨//حس ششمم در اکثر مواقع درسته پس اگه سوالی داشتین در خدمتم //هر ماه میتونم سر بزنم فقط/////درخاست ممنوع حتی برای خانومای گل⁦;⁠-⁠)⁩ممنون میشم تاپیکارو الکی نترکونین دو سال کاربر خاموش و ۳ ساله عضوم⁦(⁠ ⁠◜⁠‿⁠◝⁠ ⁠)⁠♡⁩علاقه ای بسیار زیادی به اموجی ها دارم..عاشق طبیعتم و تو روبیکا بلاگرم و تو یوتیوب بازنشر کننده...دانشجو معلمم ...🦋🦋و در رابطه⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره جوابه

یعنی چی بعد 10روز حموم میره

ما رشتیا یه جمله داریم که میگه :تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه:)یعنی غم و غصه نبودن و دوری و نداشتن تو منو میکشه یه چیزی مثل تاسیان و نبودن و جای خالیه جیگرگوشت که هرروز میکشتت و زندت میکنه ...خواستم بگم که تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه...:)«این همه میگن خدا هوای بنده هاشو داره اونوقت هیشکی هوای نفس کشیدن نداره!» 

موی چرب بعد ده روز بو نگیره بعد یک سال قطعا تمامش میریزه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

من اگه هر روز موهام رو نشورم چرب چرب میشه

چجوری واقعا اینکار رو میکرده؟

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
گفت بعد ده روز میشوره

مو داغوووون میشه 🫤🫤🗿

ما رشتیا یه جمله داریم که میگه :تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه:)یعنی غم و غصه نبودن و دوری و نداشتن تو منو میکشه یه چیزی مثل تاسیان و نبودن و جای خالیه جیگرگوشت که هرروز میکشتت و زندت میکنه ...خواستم بگم که تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه...:)«این همه میگن خدا هوای بنده هاشو داره اونوقت هیشکی هوای نفس کشیدن نداره!»