2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به سقط چیه؟

257 بازدید | 18 پست

میخوام بدونم نظر شما راجع به سقط جنین چیه؟ 

بعضیا میگن نه ، خدا قهرش میگیره و گناهه و کاملا مخالفن.....میخوام بدونم این افراد حتی اگه تو یه شرایطی برای خودشون اتفاق بیافته هم این حرف رو میزنن؟؟ 

به نظر شما بچه توی هر شرایطی باید به دنیا بیاد؟ حالا گیریم شرایط هم اوکیه ولی اون زوج بچه دارن و دیگه بچه نمیخوان یعنی نمیتونن انتخاب کنن که چکار کنن؟ کاملا موافقم که اگر بچه نمیخوان باید پیشگیری درست انجام بدن. ولی بالاخره ممکنه این شرایط به وجود بیاد....

بدون کتک زدن نظر بدید مرسی اه😊

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مخالفم

مگه میشه نشه جلوگیری کرد 

ده سال ازدواج کردم بچه نمیخواستم 

ولی تا خودم خواستم بچه دار شدم با اولین اقدام 

باید جلوگیری کرد ...

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋

با کشتن یه ادم هرچند جنین باشه موافق نیستم. به هیچ وجه. یکی ک بچه نمیخاد مواظب باشه... قتل اصلا خوب نیست.. اونم قتل بچه ای که هیچچچچ اراده ای نداشته برا بوجود اومدن. خودخواهی محضه...

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

به نظرم اگه مشكل مالى وجود داره و در اينده نميشه زندگى خوبى براى بچه فراهم كرد و يا خانواده بچه دارن و ديگه بچه نميخوان تا وقتى كه قلبش تشكيل نشده ميشه سقط كرد 

در صورتی که زندگی در آستانه طلاق و جداییه و یا پدر اعتیاد داره من صدرصد موافق سقطم البته اون مادر باید مراقب باشه که پیش نیاد در ثانی تو دوماه اولیه باشه

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

برای مواقعی که از نظر پزشکی سقط بهتره و از نظر شرعی هم سن جنین به حدیه که اشکال نداره مخالف سقط نیستم

اما اینکه حالا بچه دارن و یکی دیگه نمی خوان یا کلا بچه نمی خواستن مخالف سقطم

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷

یه انتخاب شخصی یکی انتخاب می کنه سقط کنه حتما صلاح خودشو اینجوری میدونسته بستگی به ادما داره من که دل اینکارو ندارم 

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

مخالفم،فقط در صورتی باید بچه سقط بشه ک مشکل و بیماری خاصی داره مثل بیماران سندروم دان ک دو صورت تایید پزشک ب صورت قانونی سقط میشن،در هر صورت اون جنین بچه آدمه،وقتی نمیدونی آینده چی در پیش رو داری بهتره با حکمت خدا نجنگي

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

شرایط من اصلا خوب نبود قرص خوردم هرکاری کردم سقط نشد الانم دارمش نمیدونم درست بود یا اشتباه ولی مطمئ ...

ایشالا ک خیره

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
برای مواقعی که از نظر پزشکی سقط بهتره و از نظر شرعی هم سن جنین به حدیه که اشکال نداره مخالف سقط نیست ...

سلام عزیزم

اندازه های روسری هاتون چقدره؟

120یا 140

هــــر روز بخنــ  ــد همه چیز در این دنیـــا موقتی ست... حتی روزهـــای بد   و شب هـــای بی خــوابی...