2777
2789
عنوان

پسری ک 2 روز میتونه ازت بیخیر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 20 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قبلش خوب بود ولی این ماموریت شر افتاد ب جونمون 2 هفته رفت منطقه بیابونی هی صبر کرذم صبر کردم گف جمعه ...

کسی که دوست داره نمیتونه یه روز ازت بیخبر بمونه اینو ما دخترا نمیتونیم به خودمون بفهمونیم ولی واقعیت اینه دوس پسر رفیقم رفته بود پیاده روی اربعین تو یه بازی باهاش حرف میزدن که تو عراق به زود بالا میومد هر رووووز تو اون شلوغی تو اون گرما یکی دوبار پیام میداد هر بارم یه ربع بیس دیقه حرف میزدن خواستم فقط بدونی اگه بخوان میتونن پیام بدن حداقل یه ویس ده ثانیه زیاد خودتو درگیر نکن خواهر

کسی که دوست داره نمیتونه یه روز ازت بیخبر بمونه اینو ما دخترا نمیتونیم به خودمون بفهمونیم ولی واقعیت ...

دقیقاً همینه عزیزم متاسفانه نمیخوایم قبول کنیم

وگرنه تیر ک نخورده خبرش تو بیمارستان باشه

نتش ضعیف اونم خوب اصلا پیام بفرسته بعد 2 ساعت برسه دستم این یعنی بهم فک نمیکنه ک براش مهم نیس حالم بپرسه

تو چ ری اکشنی داشتی؟؟ دروغ گفت یا راس؟ معذرت خواهی کرد؟

ببین راست گفته بود ولی از این ادمای تک بعدی خوشم نمیاد. نه باباع معذرت نخاست بعد ادامه پیدا کرد این نبودنش و پیام ندادنش و ب خصوص معذرتخاهی نکردن بخاطر همین کات کردم با اینک کیس ازدواجم بود ولی میگف افت داره عذرخاهی کنم از یک دختر😳

ببین راست گفته بود ولی از این ادمای تک بعدی خوشم نمیاد. نه باباع معذرت نخاست بعد ادامه پیدا کرد این ...

اینم الان اومده پیام داده و عذر خواهی خخخخخ کلا مردا تک بعدی ان و خنگ

چ چندششش ن ابن زیاد معذرت خواهی میکنه یعنی باید بکنه چ وضعشه وظیفشه🙄😂پ برم براش رژم بزنم معذرت خواهی نکنه🙄😂💄