2777
2789
عنوان

پسری ک 2 روز میتونه ازت بیخیر باشه

118 بازدید | 20 پست

سر کار ی منطقه بیابونی نتش ضعیف بود خیلی دیر ب دیر پیام میداد منم عصبی شدم گفتم اصلا برو گف ن من الان واقعا سرم شلوغ خیلی درگیرم برمیگردم جبران میکنم و توضیح میدم و فلان بعد منن گفتم ببینیم و تعریف کنیم گف جمعه برمیگردم انشالله و فلان منم ن لایک مردم پیامش ن جواب دادم اونم هیچییییی نگف یعنی از اون روز حتی سلام صبح بخیرم نگف واقعا شما هچنین پسری برگرده چه ری اکشنی نشون میدید چت جی پی تی همش میگ عصبی نباش عصبی نباش ولی واقعا نمیتوتم اومد پیام داد چی بگم بهش

میخوام یگم یعنی حالیت نبود ی سلام بدی😒😒😒

الان دقیقا یک روز و 18 ساعت ب من پیام نداده

میدونم پیام میده ولی دیر ولی همون ندادنش بهتر من باید اولویتش میبودم در اولین فرصت پیام میداد ن بزاره برسه خونه اخر شب پیام بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا به چه روزی افتادیم با چت چی پی تی درد و دل میکنیم.ببین یه وقتم هست شاید شما توی صف انتظار وایس ...

از دست شما مردا دیگ از بس بی درکید

همش ادعا ادعا

فقط ب زبون میگید دوست دارم

چجور مچش بگیرم بفهمم ذخیره ام یا راس میگ

از دست شما مردا دیگ از بس بی درکیدهمش ادعا ادعافقط ب زبون میگید دوست دارم چجور مچش بگیرم بفهمم ذخیره ...

احساساتش مشخصه خوب.روزی که ریگی به کفش باشه خیلی مهربون میشه و حرف گوش کن

احساساتش مشخصه خوب.روزی که ریگی به کفش باشه خیلی مهربون میشه و حرف گوش کن

کلا همیشه مهربونه

اصلا ب عنوان ی پسر ممکنه ی نفر دوس داشته باشی بتونی دو روز ازش بیخبر باشی؟؟؟ یا عقل جور در نمیاد

میدونم بیاد خیلی زبون میریزه و معذرت خواهی میکنه ک ببخشید و فلان من چی بگم؟

اولین بارشه؟ یه فرصت دیگه بده اگه همش اینجور میکنه قیدشو بزن ببین منم خیلی از اینحرفا شنیدم وقتی میومد یکم زبون میریخت منم خر میشدم اخرش گف چرا باید همش بهت توضیح بدم و اینا

اولین بارشه؟ یه فرصت دیگه بده اگه همش اینجور میکنه قیدشو بزن ببین منم خیلی از اینحرفا شنیدم وقتی میو ...

قبلش خوب بود ولی این ماموریت شر افتاد ب جونمون 2 هفته رفت منطقه بیابونی هی صبر کرذم صبر کردم گف جمعه برمیگردم توقع داشتم حداقل اول صبح صبح بخیر بگ چون میدونم حرکتش جمعه صبح

از طرفی هم میگم نکنه همش دروغ گفته اصلا ماموریتم نرفته کلا ریده شده تو حالم فقط مناظرم امروز تموم شه اگ پیام نداد کات میکنم