2777
2789
عنوان

کمک فوری در مورد سقط

206 بازدید | 11 پست

سلام 

من دوشنبه فهمیدم جنینم سقط شده دکتر گفت تا شنبه دیگه فقط پیاده روی زیاد داشته باش بعد برو سونو اگر مونده بود یا بیا بیمارستان بستری شو یا برو مطب بهت قرص بدن

منم به توصیه دوستان گرمیجات خوردم و پله و طناب بکساعت درد شدید در حد درد زایمان داشتم 

الان دوتا تکه به اندازه کمی کوچکتر از کف دست دفع کردم ببخشید مثل جفت (تو زایمان قبلیم جفت رو دیده بودم )بودبا خونریزی شدید بعدش دردم هم افتاد 

همین بوده یا بازم هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه دلیلشم  بگی؟

از اول لکه بینی داشتم هفته ۷ رفتم سونو هنوز قلب تشکیل نشده بود سنش هم دو هفته کوچکتر بود یعنی ۵ هفته گفتن ۱۵ روز دیگه بیا سونو رفتم گفتن چیزی نیست حتی کیسه زرده هم از بین رفته

منم همينكارو كردم ولي حتما بايد بري سونو من شنبه ميرم ك خداي نكرده بقايا نمونده باشه

اگر مونده باشه چند حالت داره يا دوباره بهت قرص ميده يا بايد ساكشن يا كورتاژ بشي يا اگرم خيلي كم باشه با پريود بعدي دفع ميشه

ان شاءالله که کامل دفع شده ولی حتما سونوگرافی برو. خیلی درد داشت؟

با اینکه کوچیک بود اما خیلی دقیقا قبلش یاد دردای زایمانم افتادم اما اون موقع چقدر ذوق داشتم😭😭😭😭