ماشینباز مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 2798 عنوان کسی که دوست همه هست در واقع دوست هیچکس نیست 58 بازدید | 5 پست این مدل آدمهایی که کنارشون میشینی سعی میکنن از تو خوب گفتن و غیبت بقیه رو کردن بعد همون آدمی که داشت غیبتش رو میکرد رو ببینه چنان سلام و احوالپرسی میکنه و چاپلوسی میکنه که نگو و نپرس اینا دقیقا غیبت تو رو هم میرن پیش اون آدم و بقیه میکنن کسی چه میداند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم.. 1404/09/27 | 23:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماشینباز مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 2798 من تو دوستی شکست خوردم چرا؟ کسی چه میداند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..
sobhe_zood عضویت: 1404/09/08 تعداد پست: 13 چرا؟ صدمو گذاشتم ولی حس کردم سواستفاده داره ازم میشه و اونی نیستن که منبراشون بودم
ماشینباز مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 2798 تیلور بزرگ متوجه نشدم؟ کسی چه میداند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..