2777
2789

دختر من ۲۰ سالشه و دو هفته هست که فهمیده بارداره

میخواست با شوهرش مهاجرت کنن آلمان که به دلایلی نرفتن و الان میخوان اقدام کنن

از طریق ازدواج که دیگه فکر نکنم بشه رفت

از طریق همین بچشون میشه اونجا رفت؟

خودشون تحقیق کردن و گفتن میشه از طریق فرزند رفت و حتی گفتن میشه همین الان که عقد هستن برن

من بهش پیشنهاد دادم تا شکمت بزرگ نشده برو چون کلی دردسر در پیش داره بارداری و زایمان

شوهرش که داره میمیره از خوشحالی چون ۲۳ سالگی داره پدر میشه

اما میگه من حتما و صد در صد تا قبل از عید دست خودم و زنمو میگیرم میبرم خارج از کشور

منم به شوخی به دخترم میگم مامان اگه من باز حامله شدم ایندفعه پرستار میگیرم تو برو زندگیتو بکن اونور آب 😅

یبار قرار بود قبل از بارداری من برن که برنامشون بهم ریخت و من دست تنها بودم و منم به دخترم گفتن شما خودت برو و زندگیتو بکن من خودم از پس خودم بر میام

الان مدرک زبان آلمانی دارن و آیلتس هم دارن تا باطل نشده باید برن با سختی زبان خوندن جفتشون

لطفا برای عاقبت به خیری و خوشبختی دخترم و دامادم دعا کنید من خیلی نگرانشون هستم

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر از طریق بچه اشون نمیتونن مگر اینکه اونجا بدنیا بیاد اینکه ایشون زبانشون خوبه هم خیلی خوبه اما شرایط آلمان خیلی سختگیرانه شده

جهنم خردمندان،بهتر از بهشت احمق هاست! کاربری قدیمی😎
خیر از طریق بچه اشون نمیتونن مگر اینکه اونجا بدنیا بیاد اینکه ایشون زبانشون خوبه هم خیلی خوبه اما شر ...

اره نسبت به این مسائل وضع بدتر شده و اونام همش اخبار رو دنبال میکنن

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚