2777
2789
مال من ملاجوادی بسیار مهربون خوش اخلاق کاش قبل عمل از اونایی که 1ماه بود عمل کرده بودن میپرسید چجور ...

بابا من خواهرم پیشش ترمیمی رفت عمل کرد هیچ مشکلی نه داشت و نه الان که نزدیک ده ساله داره ، خاله و دخترخاله شوهرم ، جاریم ، دختر جاریم ،خواهرشوهرم ، و دو سه نفر دیگه پیشش عمل کردن هیچ مشکلی هم والا ندارن خیلی هم خوشگل شدن ، اما شانس گند من نه ظاهرم قشنگ شد نه فعلا تنفسم. بخدا من نزدیک بیست ساله فامیلام میرم پیشش و من هی منتظر بودم ببینم چی میشه ، بعد بیست سال بالاخره دلو زدم دریا رفتم که کاش پام میشکست و به عمل نمیرسیدم ، یعنی هیچ تحقیقی کامل تر از مال من نیست بخدا خخخ، خدا خودش ضایعم نکنه بحق فاطمه زهرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من ملاجوادی بسیار مهربون خوش اخلاق کاش قبل عمل از اونایی که 1ماه بود عمل کرده بودن میپرسید چجور ...

ببین اصلا انقد بهش اعتماد داشتم که به هیچ عنوان فکرشم نمی کردم که ممکنه مشکل پیدا کنم ، اصلا شاخک بینی نمیدونستم چیه از بس تو نت گشتم فهمیدم ، فقط از بیهوشی میترسیدم نه از نتیجه یک عمل ، چون کامل اعتماد داشتم

ببین اصلا انقد بهش اعتماد داشتم که به هیچ عنوان فکرشم نمی کردم که ممکنه مشکل پیدا کنم ، اصلا شاخک بی ...

دکتر من دماغ دکتر خالمو افتضاح کرده بود بلند داراز به قول بابام تیله بندازی روی راحت میره بالا میاد پایین 😂

ولی من انرژی مثبت رفتم بینیم عالی شده همه اسم دکترمو میپرسن

درسته هر دو یک دکتر رفتیم تفاوت عمل یکسال بود مهم اینکه تو همه کارت انرژی مثبت بفرستی 😅 به طور عالی برات در میاد

دکتر من دماغ دکتر خالمو افتضاح کرده بود بلند داراز به قول بابام تیله بندازی روی راحت میره بالا میاد ...

آفرین درست میگی ، من انقد حساسم که بعد عمل انقد تو نت سرچ کردم که الان فهمیدم دماغ شاخکم داشته و من نمیدونستم ، من خواهرم دوبار عمل کردم عین خیالشم نبود هیچ یک از عملاشو یعنی ده بار دیگه هم بگیر برو عمل کن میره ، من تو کل عمرم بخدا اولین کار زیبایی که انجام دادم همین عمل بود که اونم روز و شبم ذکر میگم نذر و نیاز میکنم به خیر بگذره ، همش میگم مردم هزارتا عمل کردن هیچیشون نشد حالا با اولین کار زیبایی عمرم به غلط کردن افتادم ، خیلی خوبه که آدم روحیه قوی داشته باشه ، من خواهرم رو که از اتاق عمل میاوردن بیرون مثل بید میلرزیدم و مثل بارون اشک می ریختم

دکتر خودم به بار یک ماه بود رفتم اصلا نگاه به هیچی نکرد و فقط گفت طبیعیه که تا یه سال تنفس طول میکشه ...

دکترت گفتی بشارتی زاده است، همون که خانومه و تهرانه؟ ببین اون معروفه و کارش اوکیه، سلبریتی عمل میکنه

حس میکنم خیلی حساسی. صبر کن ۶ ماه بشه، اگه بهتر نشد بعد انقد غصه بخور

مطمئن باش ورمه

آفرین درست میگی ، من انقد حساسم که بعد عمل انقد تو نت سرچ کردم که الان فهمیدم دماغ شاخکم داشته و من ...

شما بیهوشی تون چطور بود راحت به هوش اومدید؟

واییی بعد از به هوش اومدن من شرفم رفت هر کی و میدم فش میدادم بهش 😂 الان هیچی از اون صحنه ها هم یادم نمیاد

اولین میفهمم بینی شاخک داره😶😂