2777
2789
الان سخته نفس کشید برات؟

ببین باید عمیق نفس بکشم چون راهش باز نیست یکمم صدا میده گاهی ، ولی شبا و زمانی که دراز بکشم راهش بازتر میشه و راحتر نفس میکشم یا وقتی تو خونه کار دارم و راه میرم بهترم اما وقتی بشینم تو این حالت ازهمه سختتره نفسم ، انگار مثلا با گیره یا انگشت دماغمو بگیرم نفس بکشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوماهه عمل کردم ، قبل عمل هیچ مشکل تنفسی و آلرژی و اینا نداشتم ، فقط دارم میمیرم از ناراحتی ، کاش ...

عزیزم من 4ماهه عمل کردم 2هفته اول خر و پف میکردم صداش تا طبقه بالا میرفت بعد 3 ماه فس فس داشتم الان خیلی کم شده

و تا 6ماه تنفس تکمیل میشه دیگه

صبح و شب حتما سرم بزن

اگه چسب میزنی فس فس اینا عادیه

باور کن ورمه خوب میشی اینای که گفتی از ورمه

انشاالله خدا از دهنت بشنوه توروخدا برام به نیت برگشت سلامتی بینیم، پنج تا صلوات بفرست ، خدا گره از خواسته های تو هم باز کنه انشاالله

عزیزم من 4ماهه عمل کردم 2هفته اول خر و پف میکردم صداش تا طبقه بالا میرفت بعد 3 ماه فس فس داشتم الان ...

عزیزم دکتر برای بهتر شدن تنفست دارو داد بهت؟ راستی شما خودت با نور ته بینیتو اون یکی دو ماه اول نگاه کرده بودی؟

عزیزم دکتر برای بهتر شدن تنفست دارو داد بهت؟ راستی شما خودت با نور ته بینیتو اون یکی دو ماه اول نگاه ...

مگه مشکل داره بینیم ؟ عادیه دیگه بینیت باز شده کلا ریخته بهم چرخه تنفس ورم داره میخوای تنفس عادی باشه طول میکشه تا اوکی بشه اصلا نگران نباش

من خودم بعد برداشت اسپلیت بینی گفتم بینی خوک اونقدر گریه کردم حالم بد شد میگفتم 4نفر میتونن نفس بکشن ما دماغم

ولی الان اندازه یک نخود شده تنفسم نسبت به قبل عمل عالی شده من انحراف داشتم

مگه مشکل داره بینیم ؟ عادیه دیگه بینیت باز شده کلا ریخته بهم چرخه تنفس ورم داره میخوای تنفس عادی با ...

من دیگه دیونه شدم دائما با چراغ قوه و آینه داخل بینیمو میبینم که اون ورمای قرمیز ته بینیم کوچیک شده یا نه ، خیلی میترسم همش میگم نکنه مشکلی پیش اومده و ورم نباشه ، انقد که فکر بویایی و تنفسمم بخدا قسم اصلا به ظاهرش کاری ندارم همش میگم گوربابای ظاهر فقط نفسم درست بشه از خدا هیچی نمیخوام

من دیگه دیونه شدم دائما با چراغ قوه و آینه داخل بینیمو میبینم که اون ورمای قرمیز ته بینیم کوچیک شده ...

😶😶یا ابوالفضل العباس داخل بینی و میخوای چیکار مگه سوراخت چقدر بزرگه که دیده میشه بابا ول کن حساس شدی اینطوری شده