2777
2789
عنوان

بی مهری مادر😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4024 بازدید | 133 پست
مثلن چرا؟وقتی انقدر عذابت داده چرا کمک کردی بردیش گردش مظلوم بازی دراوردی؟

گفتم بازم مادرمه میگن هرچی باشه احترامش واجبه،دستورخداست اما واقعا دیگه نمیتونم کم اوردم

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
چراهستن بعضیا فقط بفکر خودشونن چون ازاولم بچه نمیخواسته و ب زورپدرم بچه دارشده،حتی پدرم شوهردومش بود ...

عزیزم انشالله خودت مادر میشی و حواست به بچت باشه و ازاین فکرا بیای بیرون و به اون خانم مثلا مادر عقل بده

⚘پسرداییم⚘دنیامه‌ کسی‌ طرفش‌ بیاد اول‌ هشداره‌ بعدش‌ کشتاره...😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم بازم مادرمه میگن هرچی باشه احترامش واجبه،دستورخداست اما واقعا دیگه نمیتونم کم اوردم

عزیزم ان شالله خودت مامان میشی و یه مامان خوب برای بچه هات🙏

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
خداروشکر من زود متوجه شدم...نمیدونی چه پیامایی به شوهرم میداد!!!😷گفته بود بچه هامو میندازم بهزیستی ...

😨😨😨😱واقعا به شوهرتون پیام میداد بیا منو بگیر؟

داماد که محرمه مث پسر ادم

یا خدا به حق چیزای ندیده نشنیده

مهمترین احساس شما،احساسیه که به خودتون دارید
 ای وای 😣😢😢 خب توام محلش نزار مادره ک مادره..قرارنیس ک هی سواستفاده کنه و کمکت نکنه تو ...

بخدا دلم بدجورشکسته،شوهرم ظهرمیگفت ولش کن هیچی نگو دلش میشکنه گفتم بچم مرد براش اهمیت نداشت پس دل سوخته من چی

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"

استارتر جان... ازخدا واست ارامش میخام 😢💝

لطفا دیگه سمتش نرو.... اصلا

فک‌کن وجود نداره.اینجوری ارامش بیشتری داری..... دلم لرزید وقتی گفتی انداختت بیرون.... بی وجدان

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
الان از ازدواجت راضی هستی؟

بالاخره توهرزندگی کموبیش مشکلات هست اما اره راضیم شوهرم برام تمام نداشته هامو جبران کرده و خوبه

😨😨😨😱واقعا به شوهرتون پیام میداد بیا منو بگیر؟ داماد که محرمه مث پسر ادم یا خدا به حق چیزای ندی ...

داماد چیه؟😃یه زن متاهل غریبه بود.منظورم اینه که زنهای صرفا بخاطر زاییدن ؛مادر نمیشن.میگفت بچه هامو میزارم بهزیستی بیا باهم ازدواج کنیم

واي عزيزم چقدرناراحت كنندس😔😔😔😔چندسالت بود؟چندوقته ازدواج كردي؟

هجده سالم بود بابام فوت شد الان تقریبا 28 سالمه و دوساله ازدواج کردم

خداروشکر من زود متوجه شدم...نمیدونی چه پیامایی به شوهرم میداد!!!😷گفته بود بچه هامو میندازم بهزیستی ...

شوهرت چی خامش شدهدبود؟

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢
مامان منم من و خواهرم رو بخاطر همین کار ترک کرد و الان زنِ اون اقاس😔البته ایکاش ما رفته بودیم بهزیس ...

بمیرم عزیزم 😭 من نزاشتم اون زن وارد زندگیم بشه.خداروشکر رابطم باشوهرم خوبه

امضات👌👌

🙃😚

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃