2777
2789
عنوان

بی مهری مادر😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4024 بازدید | 133 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان باز ی عده میان میگن مادره و احترامش واجب😷😷😷

تاتونستم احترام گذاشتم دیگه جایی برای احترام نذاشته😢

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
عزیزم من حرفشو باور میکنم.یه زن متاهل که دوتا بچه هم داره.در حال مخ زنی شوهر من بود.که ازشوهرش جداشه ...

وای خدا جونم سر دشمنم رو اینا نیار خداجونم هیچ دختروپسری رو اینجوری بی مادر نکن

⚘پسرداییم⚘دنیامه‌ کسی‌ طرفش‌ بیاد اول‌ هشداره‌ بعدش‌ کشتاره...😊
بالاخره گاهی سرکوفتشومیخورم اما بازم شوهرم خیلی درحقم مردونگی کرده اما باخانوادش مشکل دارم ک خیلی پر ...

مهم نیست باید تحمل کنی من که خانوادهام پشتمن خانواده شوهرم پرووبیچشم و روهستن

بمیرم برات عزیزم منم درکت میکنم البته ماجرای من چیز دیگه ایه ولی خیلی بی مهری کشیدم‌ازش و گفتم حتی سر پل صراط هم نمیبخشمش

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
عزیزم من حرفشو باور میکنم.یه زن متاهل که دوتا بچه هم داره.در حال مخ زنی شوهر من بود.که ازشوهرش جداشه ...

واييييييي خدايااااااا واقعا؟خاك توسرش 

❤️🍭🍡👸🔥🌟💚💙💎
مادرا انقدر بی مهر نیستن چطور میشه باور کرد دختر رو بفرسه بیرون و براش مهم نباشه سرنوشت بچش....

چراهستن بعضیا فقط بفکر خودشونن چون ازاولم بچه نمیخواسته و ب زورپدرم بچه دارشده،حتی پدرم شوهردومش بود ک ب اجبار زنش شده بود و دائم دعوا داشتن

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
امروز ب مادرم پیام دادم هرچی ک دلم خواست گفتم،گفتم تو فقط اسم مادری رو یدک میکشی،واگذارت کردم ب خداو ...

خب شماهم قیدشو برنه

اون که اصلا شمارو به حساب نمیاره

چرا اعصاب خودتو بهم میریزی

موقعی که لازمش داشتی نبوده الان دیگه میخوای کنارت باشه که چی بشه

اصن باهاش قطع رابطه کن و واست مهم نباشه

اگه فک کنی وجود نداره دبگه انتظاری هم ازش نخواهی داشت عزیزم

هر کس و هر چی ناراحتمون کرد باید بزاریمش کنار

دنیا دو روزه ارزش حرص خوردن سر ادما و موضوعات ازر دهنده رو نداره بخدا

مهمترین احساس شما،احساسیه که به خودتون دارید
وای خدا جونم سر دشمنم رو اینا نیار خداجونم هیچ دختروپسری رو اینجوری بی مادر نکن

خداروشکر من زود متوجه شدم...نمیدونی چه پیامایی به شوهرم میداد!!!😷گفته بود بچه هامو میندازم بهزیستی بیا منو بگیر.وضع مالی شوهرم حوبه

منم مثل تو بودم خیلی سخته درکت میکنم😢

پس الان حالمو میفهمی😢😢😢

خداروشکر من زود متوجه شدم...نمیدونی چه پیامایی به شوهرم میداد!!!😷گفته بود بچه هامو میندازم بهزیستی ...

شوهرتم ببخشیدا خرش شده بود؟

⚘پسرداییم⚘دنیامه‌ کسی‌ طرفش‌ بیاد اول‌ هشداره‌ بعدش‌ کشتاره...😊
خداروشکر من زود متوجه شدم...نمیدونی چه پیامایی به شوهرم میداد!!!😷گفته بود بچه هامو میندازم بهزیستی ...

مامان منم من و خواهرم رو بخاطر همین کار ترک کرد و الان زنِ اون اقاس😔البته ایکاش ما رفته بودیم بهزیستی

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
والا اطرافیان من هرچی ظالم تر و بدتر ...زندگیشون بهتر🤔🤔🤔

خدا بزرگه.. میبنی و‌دلت خنک میشه عزیزم.... 😢 صبر کن.... 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی