2777
2789
عنوان

ده میلیون هزینه برای یک شب مهمونی⁉️🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 94 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من خیلی عادیه. نمیدونم چرا اکثرا گفتن زیاده

آره با این قیمت دلار و این وضعیت تورم این هزینه برای یه مهمونی متاسفانه زیاد نیس واقعا

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

یک کیلو آجیل ۲و۴۰۰شیرینی و دسر روی هم ۲و۲۰۰میوه حدود ۱ تومنده پرس غذا حدود ۴ تومنتنقلات و خوراکی هم ...

میوه یه تومن!!

کم نیست ؟

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

خداروشکر حداقل مسئولیت یه خانواده به گردنم نیست..چقدر اوضاع سخت شده

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

اگه شام ماکارونی با ترشی بدی، دو تا نوشابه خانواده،دو کیلو پرتقال و سیب بخری، دو تا ژله صد گرمی درست ...

آخ خدا.. حسرت یه مهمونی درست حسابی هم مثل اینکه از این بعد قراره به دلمون بمونه🥴

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

اگه حقوق ۱۴ ۱۵ باشه اونوقت طبیعی نیست

من گرون نکردم که عزیزم. منم مثل شما

فقط گفتم با این وضعیت گرونی اجناس، هزینه یه مهمونی اونم واسه یلدا، کمتر از این نمیشه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

آخ از بی پولی گناهمون گردنشون دخترم گفت مامان هیچی نگیر

بله گرونیه خیلی اما کمی میشه تنوع داد کمی تخمه و باسلوق رو خودم درست میکنم و چای نبات خوبه.

نهار رو ساده تر میذارم مثلا نیمرو و برنج و مرغ رو شام میخوریم با یه ژله انار .که خوش بگذره به بچه ها و کمی تفاوت احساس بشه

انشالله به همه خوش بگذره

واقعاا گرونه همه چی ، همون دور هم جمع نشیم هرکی بره توگوشی یا اتاق خودش به صرفه تره😑😂 ما امسال نه جایی میریم نه کسیو دعوت کردیم با این قیمتا نمیشه اصلا کار خاصی کرد طرف همون خرج خانواده خودشو بخواد بده خیلی هنر کرده

بهترین چلوکباب رو محله سلسبیل تهران میدن صد و بیست هزار تومن... ده پرس میشه یک ودویست بهترین آجیل همون منطقه میشه یک ودویست البته چهار مغز وگرنه آجیل تخمه ای حدود ششصد تومنه....شما مگه سعادت آباد تهران باشی که اینجوری خرج کنی...

بهترین چلوکباب رو محله سلسبیل تهران میدن صد و بیست هزار تومن... ده پرس میشه یک ودویست بهترین آجیل هم ...

عزیزم به چلو کباب ۱۲۰ تومنی حتما شک کن

هرچند امروزه همون غذای گرون هم معذرت میخوام آشغاله ولی چلو کباب ۱۲۰ تومنی دیگه بیش از حد شک برانگیزه

یه سیخ کوبیده خوب الان بین ۱۴۰ تا ۱۷۰ هس