2777
2789
عنوان

ده میلیون هزینه برای یک شب مهمونی⁉️🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر از این مبلغ میشه ما پارسال 23 تومن هزینه کردیم

پارسال خونه ما بودن امسال خونه بزرگ فامیل هستیم همه

لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

اگه شام ماکارونی با ترشی بدی، دو تا نوشابه خانواده،دو کیلو پرتقال و سیب بخری، دو تا ژله صد گرمی درست کنی، یک کیلو تخمه، نیم کیلو پاپ کرن بدی، یک کتری چای و قند ... همشون از پایین شهر بخری میکنه حدودی دو تومن

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

میوه برای 13 نفر یه تومن؟مطمئنی بیشتر نمیشه؟؟10 پرس غذا هم بیشتر از 4 میشه

میوه احتمالا بیشتر میشه.. من کفش رو حساب کردم

چلو کباب هم هر پرس ۳۸۰

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

عزیزم نوشتم که چیا رو حساب کردمالبته من آجیل مخلوط و شیرینی تر رو حساب کردمشام هم چلوکباب از بیرونای ...

خب شام خودت بزار عزیزم از بیرون بگیری دو برابر میوفته

آجیل هم واجب نیست تخمه بیار

بعد مگه شما مهموناتون شیرینی نمیارن میان خونتون؟

ما هیچ وقت جدا برای مهمون شیرینی نمیخریم

همونی که بیارن و پخش میکنیم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

یک کیلو آجیل ۲و۴۰۰شیرینی و دسر روی هم ۲و۲۰۰میوه حدود ۱ تومنده پرس غذا حدود ۴ تومنتنقلات و خوراکی هم ...

میوه حداقل دو حساب کن

ما هیچ تر از هیچ پِیِ هِیچ دویدیم ...جز هیچ در این هیچ دیگر هیچ ندیدم ...
بنظر من خیلی عادیه. نمیدونم چرا اکثرا گفتن زیاده

اگه حقوق ۱۴ ۱۵ باشه اونوقت طبیعی نیست

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام