maneli0099 مدیر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 2664 عنوان ده میلیون هزینه برای یک شب مهمونی⁉️🥴 | مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 94 پست برای یک مهمونی ده تا دوازده نفره شب یلداشام و آجیل و تنقلات و میوه و شیرینی حساب کردم هزینش میشه بین 9 تا 10 تومن.. منطقیه بنظرتون؟!😑فکر میکردم خیلی کمتر بشه ولی عجیب غریب گرونه همه چی🥴 (نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂 ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰)) دیروز | 20:25 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنتریوم عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 2692 بهترین چلوکباب رو محله سلسبیل تهران میدن صد و بیست هزار تومن... ده پرس میشه یک ودویست بهترین آجیل هم ... منم نزدیک سلسبیل هستم اتفاقا یه اسنپ میگفت میرم رستوران سلسبیل روم نشد بپرسم به منم آدرسش رو میدین یا اسمش رو ممنون
مادرخوشبخت۲فرزند عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 1794 یک کیلو آجیل ۲و۴۰۰شیرینی و دسر روی هم ۲و۲۰۰میوه حدود ۱ تومنده پرس غذا حدود ۴ تومنتنقلات و خوراکی هم ... خوب آجیلت گرونه پسته کیلو۱۶۰۰بادومهندی ۱۴۵۰بادوم ۱۴۰۰دیگه از هرکدوم نیم کیلو میگرفتی بایکم انجیر قاطی میکردی دسرم ژله انار کاری نداشت دوکیلو شیرینی ترمهمونم بالاخره باید یه چی بیاره
مکار_اما_دلربا عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 3562 بهترین چلوکباب رو محله سلسبیل تهران میدن صد و بیست هزار تومن... ده پرس میشه یک ودویست بهترین آجیل هم ... اجیل چهار مغز نزدیک سه میلیونه
جینا63 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 13482 بهترین چلوکباب رو محله سلسبیل تهران میدن صد و بیست هزار تومن... ده پرس میشه یک ودویست بهترین آجیل هم ... چلو کباب نه ولی کباب کوبیده هر سیخ حدود 120تومنه.
جینا63 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 13482 استارتر ارزونترم در میاد. شما خودت غذا و شیرینی درست کنی، ارزونتر میشه. اجیل از بازار بگیری و میوه از تره بار. البته خیلی ارزونتر نمیشه ها ولی بازم مناسبتر در میاد