2777
2789

دلم از مادر شوهرم پره واقعا دلمو خیلی شکسته خیلی دخالت میکنه به همه چی با شوهرم یه جایی میرم زود  ا زود زنگ میزنه کجا رفتین چیکار کردین انتظار  داره وقتی میرم خونش فقط کار کنم حالا خیلی من میرم کمکش میکنم بد همه جا میشینه میگه همیشه دخترام میان کاری منو میکنن خیلی حرفا دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا مثل مادر شوهر من هر وقت میرم بیشتر از دختراش براش کار میکنم بعد میشینه تو جمع میگه دختر خوبه عروس هیچوقت مثل دختر در حق آدم نیست 

منم تصمیم گرفتم اگه رفتم دیگه کمتر از دختراش کار کنم 

تاحالا به گزینه ی زندگی شخصی بقیه به من چه? فکر کردید. ?گزینه خوبیه بهش فکرکنید  

تو عقد تا جایی میرفتیم میزنگید ببینه کجاییم منم تا گوشیو برمیداشتم میگفتم چطور مگه؟

خودش یجوری ماس مالی میکرد میگفت مثلا هیچی میخاستم ببینم میاند برای شام یا میگفت فلان چیزو بگیر.بعدم دیگه نزنگید

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم

آری .مال منم هرروز زنگ میزنه در شرایط خوبش دو روز یکبار. بعد خودش فکر ممی کنه دخالته .فکر می کنه مهربونه . کلا انگار براش مهم نیس یکی ناراحت بشه فکر می کنه خیلی دوستمون داره .ولی من فکر میکنم دخالت می کنه .چون خیلی کنجکاوه و کنجکاوی دلیل دوست داشتن نیست. 

خداروشکر شوهرم با مامانش صمیمی نیس اصلا . مثلا من میگم میریم فلان جا مادرتم ببریم میگه نه ولش کن . اما البته اجازه هم ندارم ازش بد بگم و بی احترامی کنم و زود واکنش نشون مبده مثل همه مردا

ولی اینکه اصلا یه زنگ تابحال مادرش بهش نزده و رابطه صمیمی ندارن برام عجبیه 😈اما راضیم چ کنیم دیگه 😂

بخاطر همین مادرشوهرم خیلی نمیتونه دخالت کنه یعنی جراتشو نداره چون همونطور که گفتم شوهرم صمیمی نیس باهاش و اجازه دخالت نمیده 

اما دقیقا مثل شما مادروشوهر منم انتظار داره همه کارا رو من انجام بدم و هرکاری میخوان بکنن فوری زنگ میزنن میگن تو هم بیا 

پیش هرکی هم میشینه میگه دخترام کارامک انجام دادن 

با همه اینا از مادرشوهرم راضیم اما از خواهرشوهرام نه گه انتظار دارن عین کلفت جلوشون خم و راست بشم و پذیرایی و اونا مثل مهمون بشینن بیشعورای بی فرهنگ

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼