سلام. بچه ها من دوست دارم بچه دار بشم اما پدرو مادر با ما و خواهرم که الان بچه داره خیلی بد رفتار میکنن. خیلی عصبین. پدر مادرم اصلا باهم تفاهم ندارن و پدرم یه دیکتاتور به تمتم معنی و تموم دوران بچگی مارو تو ترس و حشت گذشت.هممون از درد فرار از خونه ازدواج کردیم خواهرم باشوهرش مشکل داره. من شوهرم خوبه یکم اخلاقش بچه گونه است ولی قابل تحمل اما من زیاد دوس ندارم بهش عادت کردم. الان میخوام بچه دار بشم اما میترسم منم بشم مثل مادرم بی محبت مثل پدرم خنثی مثل خواهرم عصبی.
چیکارکنم؟>
مرسی که اومدی تو دلم پسر مامان.خدا حفظت کنه ایشالله
امیدوارم چون ترو دارم اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑
شما باید از اشتباهات دیگران دری بگیری نه ک تکرارشون کنی. اتفاقا کسانی ک خودشون سختی کشیدن پدر و مادرای خوبی خواهند شد
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست