2777
2789
عنوان

من چرا همش خوابم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 30754 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما درمانی کردی قرص اهنی چیزی ویتامینی

عزیزم من هرروزقرص مولتی ویتامین واهن ایرانی میخورم...اگه نخورم خیلی عصبیم.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

استارتر شما خوب شدی؟؟؟

خیلی حال بدیه انگار تو هپروتم منم از ازمایش دادن میترسم چون فوبیای مریضی دارم از جوابش میترسم 

عین ادمای مست شدم همش منگ و بی حالم...

این حالت شما براچی بود؟؟؟

استارتر شما خوب شدی؟؟؟ خیلی حال بدیه انگار تو هپروتم منم از ازمایش دادن میترسم چون فوبیای مریضی دار ...

سلام عزیزم من بعد از سقطو افسردگی شدیدم  این خالت برام پیش اومد تقریبا چند سال داشتم این خالتو تمرکز نمیتونستم بکنم همش یه حال بدی داشتم 

رفتم دکتر دوتا ویتامین بهم داد بهتر شدم ولی کامل نه 

تا اینکه پارسال دخترم بغلم بود میرفتم اونور خیابون تصادف کردیم 

پرت شدم سرم خورد به جایی خالا یادم نیست دقیق چی شد 

خلاصه حالم خیلی بهتر شد میگم شاید مایع گوشم جابع جا شدع بود جا رفت نمیدونم صدتا اختمال هست البته دخترم صدمه زیاد دید شایدم چون ذهنم منحرف شد خوب شدم

دیگه به هیچی به جز دخترم فکر نمیکردم 

الان گاه گداری این خالت پیش میاد اونم حس میگنم فکرشو میکنم یا بدنم یع کمبودی پیدا میکنه مثلا افت فشار یا قند 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

استارتر شما خوب شدی؟؟؟ خیلی حال بدیه انگار تو هپروتم منم از ازمایش دادن میترسم چون فوبیای مریضی دار ...

عزیزم شما درمان شدید من یک هفتس مثل شما شدم فقط میخوام بخوابم ی حال خیلی بدی دارم 

عزیزم شما درمان شدید من یک هفتس مثل شما شدم فقط میخوام بخوابم ی حال خیلی بدی دارم 

عزیزم احتمالا کم خونی داری یا فشار خون و قند خونت پایینه. برای من به خاطر همه اینا به اضافه استرس خیلی زیاده