2821
2789

من از 11 سالگی از صفر شروع کردم نان استاپ پشت هم رفتم بدون توقف 18 سالگی تموم کردم و مدرک گرفتم

اکانت دست من نبوده دوزتانننن من از اواسط دی ماه 404 صاحب این اک شودم🐣🍓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با گرامر و این بند و بساط خیلییز کامل و لحجه دار ۲ سال هم کمتر

عزمزمه ایشون میخوان ی موسسه ای بخونن ک بهشون مدرک بده نگفتن خودخوان!!!!

بله اگه خودخوان بخونن تو 2 سال ممکنه جمع شه ولی بدون مدرک.....این حرف جسارتا خیلی یجوریه ک بگیم تو 2 سال ب تسلط میرسیم با خوندن زبان😑😑استاد داریم 20 ساله زبان درس میده انقد راحت مث شما ادعا نمیکنه

عزمزمه ایشون میخوان ی موسسه ای بخونن ک بهشون مدرک بده نگفتن خودخوان!!!!بله اگه خودخوان بخونن تو 2 سا ...

دوستم مدرکشو داره که گفتم البته بستگی به تلاش فرد داره هرکی بستگی به تلاشش نظر میده!

🌸یا الله🌸

دوستم مدرکشو داره که گفتم البته بستگی به تلاش فرد داره هرکی بستگی به تلاشش نظر میده!

ربطی ب تلاش نداره اصن بحث ما تلاش بود؟؟؟اینکه بیای ادعا کنی تو 2 سال میتونی مثل یه نیتیو صحبت کنی عذر میخوام خیلییییییییییی احمقانس خیلی زیادددد استاد من تو دانشگاه دولتی دانش آموخته ی آتلانتا هستن 32 ساله کارش همینه انقد ادعا نداره که شما و دوستتون دارید!!!!! 😑😑😑

بله تا حدی بهتر میشه سطح زبان ولی نه به اون صورتی ک شما عرض کردید اینو از من ب عنوان یک معلم زبان و دانشجوی ادبیات انگلیسی بپذیر

نپذیرفتی هم مهم نیست فقط دیگه ریپ نزن ک حتی باز هم نمیشه ریپلایت حوصله قانع کردنت رو ندارم

ربطی ب تلاش نداره اصن بحث ما تلاش بود؟؟؟اینکه بیای ادعا کنی تو 2 سال میتونی مثل یه نیتیو صحبت کنی عذ ...

حوصله بحث ندارم ادعا هم مثل خیلیا نکردم که استاد انگلیسی ام🗿وگرنه اگه انگلیسی بیشتر ۴ سال طول بکشه قانونی قانونیش واقعا دیگه مسخرست!دوست من با لحجه ی تگزاسی در عرض ۲ سال مسلط شد🗿و اینم بگم قصد بی احترامی به هیچکس نیست من تجربه ی خودم رو برای این بنده خدا گفتم و شما هم میتونستید خیلی منطقی جوابمو بدید نه با دعوا واقعا فاز بعضیا رو نمیدونم باز هم نکردی مهم نیس برام چون انگلیسی آنچنان مهم هم تر از ادب و شعور نیست!

🌸یا الله🌸

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792