2777
2789
عنوان

پشیمونیاتون چی بوده

499 بازدید | 77 پست

مثلا یکی پشیمونه که چرا با خواستگاری که اینهمه سر و دست میشکوند بخاطرش ازدواج نکرد و با شوهر فعلیش ازدواج کرد ،یکی دیگه پشیمونه که چرا درسشو ادامه نداده ،یکی دیگه پشیمونه که کارشو رها کرده.

رفیق بازی

اعتماد وصمیمی شدن بازنداداش

گوش نکردن ب حرفای مادرم درمورد همین ادم

نریدن ب سرتاپای ادمایی ک اذیتم کردن رواعصابم بودن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووو اقد هست

ولی دارم سعی میکنم زیاد بهشون فکر نکنم اون زمان تو نمیدونستی چیکار کنی شاید بهترین تصمیمی بود که اون موقع گرفتی

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

رفیق بازیاعتماد وصمیمی شدن بازنداداشگوش نکردن ب حرفای مادرم درمورد همین ادمنریدن ب سرتاپای ادمایی ک ...

کلا اعتماد به کسایی که از بیرون میان تو خانواده کار درستی نیست چه داماد چه عروس همون در حد یه گفتگوی معمولی کفایت میکنه

کلا اعتماد به کسایی که از بیرون میان تو خانواده کار درستی نیست چه داماد چه عروس همون در حد یه گفتگوی ...

داماد حداقل ادم تره ولی امان از عروس بد

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️