2777
2789
عنوان

منم خب بچه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم نمی دونم شما این کار رو می کنید یا نه ....ولی به هرحال من تجربه خواهر شوهر م رو می گم ...

خواهر شوهر من چهار. مرتبه ای یو ای کرد که سه بارش نگرفت اصلا و یک بار هم قلب تشکیل نشد و سقط کرد ...دو مرتبه هم ای وی اف کرد که اونها هم نشد ....داغون شده بود...البته اسپرم شوهر ش صفر نبود ...

یک پیرزنی هست تو کرج ّ..که نمی دونم هنوز هم هست یا نه...به اسم ننه قمر ...رفت پیش اون ....خدا می دونه چه چیزهایی به شوهرش گفته بود که بخوره ..گنجشک ابپز با نخود ...بیضه خروس...و صد تا چیز دیگه ....من خودم خدا شاهده هیچ رقمه تو کتم نمی رفت که با این چیزها بچه دار شه ...همش می گفتم برو پیش پزشک این کارا چیه ....

خلاصه دردسر تون ندم ...خواهر شوهر م گفت ننه قمر گفته چهار ماه دیگه بارداری ....خدا منو بببخشه آنقدر پشت سرش حرف زدم ....خدا شاهده همون سر چهار ماه باردار شد ...الان دو تا دختر داره ..یکی نه ساله و یکی پنج ساله ...

خب عزیزم وقتی میگی امیدی نیست خب هموندجنینی اهدایی هم اگه تو رحمت باشه با مادرش هیچ فرقی نداری. جنین فقط دوتا سلول هست دیگه بقیه ش باتوئه تو شکم تو رشد میکنه تو بزرگش میکنی مادر یعنی همینا دیگه ان شالله که مشکلتون حل بشه

خب عزیزم وقتی میگی امیدی نیست خب هموندجنینی اهدایی هم اگه تو رحمت باشه با مادرش هیچ فرقی نداری. جنین ...

این حرفا گول مالیدن به سر خودمونه. 

همین دو سلول کل بچه رو میسازه ویژگی های ظاهری و غیره

خدایا شکرت
۲۸ سالشه و یه اقای به تمام معناست ولی نمیدونم چرا اسپرمش در کمال ناباوری صفره

خوب میشه بخدا 

روزی بشه ب این حالت بخندی و اینا بشن واست خاطره

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد
یا علی  بیضه خروس!

آره ....خدا شاهده...همسر من اون موقع می گفت اگه من به جای شوهر ش بودم عمرا می خوردم اینا رو...فکر کن چهار ماه یک شب در ميون گنجشک و نخود ...ولی خب خدا رو شکر که نتیجه گرفت ...وگرنه خواهر شوهر م خیلی ضعیفه از نظر روحی...داغون می شد 

خدا ان شاءالله به همه عطا کنه