عزیزم داشتم مطلبا رو میخوندم به این مطلب برخوردم بخونش شاید کمک کنه بهت :
"
خانومایی که همسرانتون آزواسپرم هستن اصلا از درمان ناامید نباشید و سریع به فکر جنین اهدایی نیوفتین.من ۳ساله ازدواج کردم.و همسرم آزو اسپرم،واریکوسل گرید۳ داشت.یک سال پیش عمل کرد.اما بازم اسپرم صفر، بیوپسی بیضه انجام داد باز هم توی نمونه اسپرمی پیدا نشد. متخصص اورولوژی گفت شما به هیچ عنوان نمیتونین بچه دار بشین.فقط جنین اهدایی. کارم شده بود گریه.۵-۶ تا دکتر رفتیم که همه همینو گفتن.ناامید ناامید شدیم.در ضمن مرکز ناباروری هم رفته بودیم
۴ماه قبل از مرکز ناباروری تماس گرفتن که یک روش جدید اومده بنام پی آر پی بیضه، داریم روش تحقیق انجام میدیم.شما اگر مایلید بیایید مشاوره و آزمایش بدین.من مخالفت کردم که ممکنه خطرناک باشه.اما شوهرم پنهون از من رفت ۳تا تزریقاشو انجام داد.فروردین رفت آزمایش باز هم صفر بود.دکتر گفت چرا وقت تلف میکنید. شما فقط جنین اهدایی.هفته قبل شوهری رو مجبور کردم دوباره بره آزمایش و دکتر.که دکتر گفت اصلاااااااا امکان نداره شما جواب بگیرید.بخاطر اینکه اوضاع شوهرم خییلی بد بود.اما بازم فرستادمش آزمایش.عصرش از آزمایشگاه زنگ زدن که یک میلیون اسپرم با مورفولوژی و سرعت بالا توی نمونت پیدا شده،دکتر هم خوشحال شد گفت بیایید آی وی اف
واااااای چقدر حرف زدم. فقط میخواستم بگم آزواسپرم ها ناامید نباشید.برید دنبال پی آر پی بیضه"