2777
2789
عنوان

منم خب بچه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 45 پست

اگه ادم مذهبی هستی پیشنهاد میکنم چله زیارت عاشورا به روش حق شناس معجزه میکنه محال ترین حاجت ها رو میده

کاشکی یادمون نره با گناهامون دل مولامون را میشکنیم،وظهور رو عقب میندازیم،قربون دل شکسته ات بشم اقا جانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم دو بار واسم چلشو گرفت ولی حاجتمو نگرفتم

شاید درست شرایطشو انجام نداده اخه شرایطش خیلی سخته

کاشکی یادمون نره با گناهامون دل مولامون را میشکنیم،وظهور رو عقب میندازیم،قربون دل شکسته ات بشم اقا جانم
۲۸ سالشه و یه اقای به تمام معناست ولی نمیدونم چرا اسپرمش در کمال ناباوری صفره

من تو همین بحث ها خوندم که از بیضه هم میتونن مستقیم اسپرم بگیرن ، یعنی اسپرم در ظاهر صفره ولی از تو خود بیضه میشه گرفت ، خیلی نمیدونم راجع بهش ولی به نظرم بیشتر تحقیق کنی بد نیست

اخه صفره اگه چند تا دونه بود اینقد غصه نمیخوردم. یعنی کسی بوده با لین مشکل خوب بشه

به نظرم پیش چندتا دکتر دیگه برو ، به این نتایج آزمایشا نمیشه اعتماد کرد. ولی اگه ته تهش به همین نتیجه رسید که صفره بین جنین اهدایی و اسپرم اهدایی بشین سبک سنگین کن ، بالاخره موضوع مهمیه ، ببین رو کدومتون کمتر فشار روحی میاد همون و انتخاب کن، بالاخره همه زندگی آدما با انتخاباشون ساخته میشه ، هیچ چیز ایده آلی وجود نداره باید ببینی ضرر کدوم کمتره ، من که دلم میخواد اگه آی وی اف کردم و ایشالا نتیجه داد برم جنین اهدا کنم ، البته راستش نمی دونم شرایطش چیه شاید شامل حال ما نشه ولی میدونی چقدر آدما منتظرن برای همین جنین اهدایی . خیلی حرف زدم ولی اینم بگم که آدمایی که بچه از پرورشگاه قبول میکنن مثل بچه خودشون میدوننش چه برسه به تو که نی نی از تودل خودت میاد بیرون   

عزیزم داشتم مطلبا رو میخوندم به این مطلب برخوردم بخونش شاید کمک کنه بهت :

"

خانومایی که همسرانتون آزواسپرم هستن اصلا از درمان ناامید نباشید و سریع به فکر جنین اهدایی نیوفتین.من ۳ساله ازدواج  کردم.و همسرم آزو اسپرم،واریکوسل گرید۳ داشت.یک سال پیش عمل کرد.اما بازم اسپرم صفر، بیوپسی بیضه انجام داد باز هم توی نمونه اسپرمی پیدا نشد. متخصص اورولوژی گفت شما به هیچ عنوان نمیتونین بچه دار بشین.فقط جنین اهدایی. کارم شده بود گریه.۵-۶ تا دکتر رفتیم که همه همینو گفتن.ناامید ناامید شدیم.در ضمن مرکز ناباروری هم رفته بودیم

۴ماه قبل از مرکز ناباروری تماس گرفتن که یک روش جدید اومده بنام پی آر پی بیضه، داریم روش تحقیق انجام میدیم.شما اگر مایلید بیایید مشاوره و آزمایش بدین.من مخالفت کردم که ممکنه خطرناک باشه.اما شوهرم پنهون  از من رفت ۳تا تزریقاشو انجام داد.فروردین رفت آزمایش باز هم صفر بود.دکتر گفت چرا وقت تلف میکنید. شما فقط جنین اهدایی.هفته قبل شوهری رو مجبور کردم دوباره بره آزمایش و دکتر.که دکتر گفت اصلاااااااا امکان نداره شما جواب بگیرید.بخاطر اینکه اوضاع شوهرم خییلی بد بود.اما بازم فرستادمش آزمایش.عصرش از آزمایشگاه زنگ زدن که یک میلیون اسپرم با مورفولوژی و سرعت بالا توی نمونت پیدا شده،دکتر هم خوشحال شد گفت بیایید آی وی اف

واااااای چقدر حرف زدم. فقط میخواستم بگم آزواسپرم ها ناامید نباشید.برید دنبال پی آر پی بیضه"

به نظرم پیش چندتا دکتر دیگه برو ، به این نتایج آزمایشا نمیشه اعتماد کرد. ولی اگه ته تهش به همین نتیج ...

وای عزیزم چقدر مهربونی. کار خوبی میکنی که میخوای بعد از مامان شدنت جنیناتو اهدا کنی. حرف خیلی قشنگی بهم زدی باشه من پیگیری میکنم تا ببینم کدوم راه بهتره

خدایا شکرت
وای عزیزم چقدر مهربونی. کار خوبی میکنی که میخوای بعد از مامان شدنت جنیناتو اهدا کنی. حرف خیلی قشنگی ...

عزیز دلمی مهربون   برات بهترین ها رو آرزو میکنم عزیزم ایشالا با روحیه بالا و حال خوب خدا به زودی یه نی نی تو دلت میذاره   

عزیزم داشتم مطلبا رو میخوندم به این مطلب برخوردم بخونش شاید کمک کنه بهت : " خانومایی که همسرانتون ...

سلام ببخشید کجا کدوم مرکز ؟ شما کجا رفتین که پیدا کردن تو عمل؟ و هزینه این پی آر پی چنده؟ 

سلام ببخشید کجا کدوم مرکز ؟ شما کجا رفتین که پیدا کردن تو عمل؟ و هزینه این پی آر پی چنده؟ 

سلام عزیزم ، من تو مرکز ابن سینا از یه خانوم شنیدم که این کارو کرده بودن برای شوهرش

عزیزم داشتم مطلبا رو میخوندم به این مطلب برخوردم بخونش شاید کمک کنه بهت : " خانومایی که همسرانتون ...

میشه لطفا بگید کجا پی آر پی انجام دادین؟ FSH شوهرتون موقعی که اسپرمش صفر بود چند بودش؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید. من براتون پیام دوستی ارسال کردم.