2777
2789
عنوان

اگه برام طلا نخریدن چی

| مشاهده متن کامل بحث + 2663 بازدید | 145 پست
طلا رو معمولا خود داماد میگیره، نه والدینبرادر من خودش گرفت. خانواده همسرم هم رسم ندارن، منم در مورد ...

نه خونواده شوهرم میگیرن اینجا اینجوریه

در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب

اون زمان طلا این قیمت نبود الان نمیشه خرید اونام بهت بدهکار نیستن پول خودشونه ، هر چقدر بخرن لطف کر ...

در مورد خونواده شوهر خودتم اگه برات نگیرن همینو میگی؟ عجبااااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی یه مراسمی انقدر براتون مهمه، تو توافقات قبل عقد حتما در موردش صحبت کنید و توقعاتتون رو بگید. ه ...

خودشون قبلا میگفتن اره برا یلدات یه طلا این مدلی و... بگیریم اما هنوز خبری نشده نمیدونم میخرن یا نه

حق داری خیلی سخته جاری مگه تخم دو زرده میکنه؟ ولی متأسفانه شاید اون پسر رو بیشتر دوست دارن

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

این چله و دعا برای قبل عقده😁بعد عقد همونا هم به مناسبت روز بزرگداشت سعدی هم توقع طلا و هدیه دارن. ح ...

برای بیشتریا همینه تازه خونواده شوهر من اصلا برا من خرج نمیکنن ولی در مقابل مامان خودم برا زن داداشم سنگ تموم میزاره

مثلا من وقتی برای اولین بار خونه مادرشوهرم رفتم بهم گوشواره دو گرمی دادن من فکر کردم به عنوان نشون ( ...

ما با هم فامیلیم پس رسم و رسوماتمون مثل همه

بابا بس کنید دیگه اه حالمون بهم زدید گند نرنین تو جشن و شادی همه چیز رو با تجملات و توقع های الکی تو ...

ربطی نداره باید باشه رسمه

چیزای روتین نامزدیه ! صحبت کردن نمیخواد ک !این بنده خدا هم توقع خاصی نداره ک ، توقع دارع یه یلدایی خ ...

یک حرف حق دیدم بالاخره

اگه خودشون باشن مطمعن باش بیشتر از اینا میخوان

جاریت کی عروسی کرده خرید طلای عروسی ج ربطی ب یلدا داره واسه عروسی توم سرویس میخرن دیگ ۵ تومن چیه ب ش ...

۱ ماه پیش

چون بقیه میگن طلا گرونه خب همین ۱ ماه پیشم گرون بود