2777
2789
عنوان

اگه برام طلا نخریدن چی

| مشاهده متن کامل بحث + 2768 بازدید | 145 پست

تورو خدا توقع طلا نکنید با گرمی 13 14 کی میتونه بگیره اخه 😔

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

بابا بس کنید دیگه اه حالمون بهم زدید گند نرنین تو جشن و شادی همه چیز رو با تجملات و توقع های الکی تون خراب کردید.طلا و دلار و وضع مملکت رو هوا بعد ی ماه دغدغه ملت شده یلدایی از اینستا تا نی نی سایت ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی یه مراسمی انقدر براتون مهمه، تو توافقات قبل عقد حتما در موردش صحبت کنید و توقعاتتون رو بگید. ه ...

چیزای روتین نامزدیه ! صحبت کردن نمیخواد ک !

این بنده خدا هم توقع خاصی نداره ک ، توقع دارع یه یلدایی خوب براش ببرن ! حالا نسبتا کم ببرن ! ولی به هرحال باید ببرن !

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن
چرا؟ انگشتر میتونن بخرن براش با ۱۰-۱۱ تومنم میشه یه انگشتر خرید

خدا کنه همه بتونن بخرن 🤲💕

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

متنفرم از این رسم و رسومات و مناسبتها

طرف اومده جلو دوربین شیون میکنه واااای یک کیلو آجیل شب یلدا بدون پسته خریدم ۱ونیم .اخه دردمونو به کی بگیم. حقوقا ۱۰درصد اضافه میشه قیمتها صد درصد

خب نخررررر مجبوری مگه .تو این دیوونه خونه دلتون ب یلدا خوشه؟؟

الان پسری که ازدواح میکنه واقعا مرده تو این شرایط و این گرونیا به نظرم دخترایی که شاغلن پسرا رو بیشت ...

منم همیشه همینو میگم به شوهرم میگم آدم تا خودش پول در نیاره نمیتونه سختیش رو درک کنه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
چیزای روتین نامزدیه ! صحبت کردن نمیخواد ک !این بنده خدا هم توقع خاصی نداره ک ، توقع دارع یه یلدایی خ ...

مهریه و جهیزیه هم روتینه، ولی درباره اش صحبت میشه. کار از محکم کاری هم عیب نمیکنه. من چون برام نیست، درباره این چیزا صحبتی نکردم. هر هدیه ای هم بود بین خودم و همسرم رد و بدل شد. ولی وقتی برای یکی انقدر مهمه پس صحبت کنن و بعدش اینجوری ناارحت نباشن.

رسومات فرق داره و تعریف هر کسی از " خوب" هم فرق داره. همونطور که تو تاپیکا میبینید بعضی کاربرا گفتن تو شهر ما اصلا رسم نداریم برای عروس یلدایی ببریم، بعضیا هم گفتن فقط لباس میبرن

متنفرم از این رسم و رسومات و مناسبتهاطرف اومده جلو دوربین شیون میکنه واااای یک کیلو آجیل شب یلدا بدو ...

عزیزم تو این دیونه خونه به چی دلمون خوش باشه میتونیم حداقل جشن یلدا رو ساده کنیم که به کسی فشار نیاد

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
اده ولی با ۵ تومن مگه من میتونم برا خودم چیزی بخرم خودشون بخرن بهترهربطی نداره طلا چنده برا عروسی جا ...

جاریت کی عروسی کرده خرید طلای عروسی ج ربطی ب یلدا داره واسه عروسی توم سرویس میخرن دیگ

۵ تومن چیه ب شوهرت بگو خب