2777
2789
عنوان

اگه برام طلا نخریدن چی

| مشاهده متن کامل بحث + 2529 بازدید | 144 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این حسودی نیست وظیفشونه بخرن نباید فرق بزارن طلا هم همین امسال خریدن ...یه جوری میگی انگار خودتون بر ...

حا آرامشت رو حفظ کن

من میگم شاید وضع برادرشوهرت بهتره اون برا زنش خریده

میگم ک حرص نخوری

اگه وضع دوتا برادر یکیه پس واقعا بیشعورن ک فرق میذارن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
در مورد خونواده شوهر خودتم اگه برات نگیرن همینو میگی؟ عجبااااا

اره چیکار میخواستم بکنم؟

اگه یک ماه پیش واسعه اون گرفتن برای توام میگیرن

نگرفتن بگو واسعه اون عروستون خریدن چرا برای من نخریدید فرق گذاشتین

میتونی در این حد اعتراض کنی ولی مجبورشون نمیتونی کنی بدترش کنی الکی عصابت خراب میشه و رابطه خودتو و شوهرت بدتر میشه

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
رها کنید این توقعات و نمیگم رسومات گذشته غلطه ولی شرایط مالی الان ودر نظر بگیرید یلدا که شد دور هم ب ...

سمت ما اصلا برا هیچمناسبتی هیچ کادویی نمیگیرن من اینا رو فقط از نی نی سایت فهمیدم عید نوروزم مگه اینکه بخوان نامزد کنن یا عقدوعروسی که طلا بخرن یا دلی باشه و الا اصلا رسم نداریم ولی اینکه دختر برا بار اول تو نامزدی بره خونه ی مادرشوهر بعضیا طلا میدن البته الانو نمیدونم. بنظرم شماها خیلی زندگیو سخت گرفتین و برا چیزای الکی اوقات خودتون وبقیه رو تلخ میکنین