2777
2789
عنوان

اگه برام طلا نخریدن چی

| مشاهده متن کامل بحث + 2701 بازدید | 145 پست
چه توقعا داری دختر. برا من از الان میگه دستم خالیه که کلا به رو خودشون نیارن و نیان

خب من با این موضوع مثل شما کنار نمیام

در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من با این موضوع مثل شما کنار نمیام

باید موقع خواستگاری همه رو طی کرده یا میپرسیدید البته چون براتونمهم بوده میکفتید مثل مهریه و.

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
یعنی چی که میگین توقع نداشته باشه طفلک یبار عروس میشه یعنی طلا نخرن براش دیگ باید کم کم دوسه تا الن ...

چه عجب یه آدم عاقل پیدا شد ....مطمعن باش اگه خودشون جای من بودن هیچوقت قانع نمیشدن الان برای من شدم آدم منطقی

من میزدم تا جوابشو بشنوم بعدشم پسره مردم عابربانک ک نیس طلا گرمی ۱۵ تومن بیاد براتون بیاره کمه کمه د ...

شوهرم نباید بخره خونوادش باید بخرن اونا هم چون برا اون یکی عروس خریدن باید برا منم بخرن

ولی چقدر آدمیزاد حسوده ها..توام داری ب جاریت حسودی میکنی..موقع اون طلا بردن طلا گرمی چند بوده؟ شاید ...

این حسودی نیست

وظیفشونه بخرن نباید فرق بزارن طلا هم همین امسال خریدن ...یه جوری میگی انگار خودتون براتون این چیزا مهم نیست کور که نیستم میبینم و نمیتونم باهاش کنار بیام خودتون هم میبودید همین جوری میشدید

بزار بهت بگم چی ها باید بیارنانواع میوه های فصل و لاکچری هر کدوم یک جعبهانواع شیرینی هر کدوم یک ...

همیچین چیزی توقع ندارم خخخ زیاده ولی در همون حدی که برا پسر دیگرون گرفتن نه کمتر نه بیشتر

باید از قبل، برای تمام این مناسبتها طلا خریده باشن و حالا فقط برن تعویضش کنن

اره ولی بفکر نیستن اینم به خودشون مربوطه

نگرفتنم من که راضی نیستم ولی یه خدایی هست....

حالا چرا هی آمار اونو میگیری ول کن چیکار به اونا داری

چون چند نفر برداشتن میگن طلا گرونه اگه به گرونیه برا اونم نباید بخرن ...من حسودی نمیکنم ولی از اینکه فرق بزارن ناراحت میشم

عزیزممم برای من شب یلدا چون اقوام فوت کرده بودن فقط طلا و لباس خریدن آوردن بدون جشن حداقل برای تو ه ...

منم یکی از اقوام فوت شد و مراسم ندارم فقط لباس باید بخریم طلا هم که برا اوناس ما هم یه کادو باید به داماد بدیم و امادس