2777
2789
عنوان

خواهرم به بابام بی احترامی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 49 پست
عزیز من اینا چیه میگی ما فرهنگمون اصیل ایرانیه و احترام حرف اولو میزنه مگ خارجی بی فرهنگ و اصالتیم؟ب ...

کی گفته ما فرهنگمون اصیله🗿😂

شما اصلا متوجه حرف من نشدی. من منظورم این نبود صحبت روزمره با فحش باشه.

واقعا تا حالا توی فیلم و سریالا ندیدین آدما توی دعوا گریه میکنن و به هم فحش میدن و توی فحش با همدیگه درد و دل میکنن؟ خیلی عجیبه نمیدونید این مساله رو.

من نگفتم موضوع تاپیک چیز بدیه. یا دروغه. گفتم خب چرا یه طرفه قضاوت میکنین

من کی گفتم همه پدرای بد دست بزن دارن؟؟؟

گفتین پدر اگه بد بود دختر همچین جراتی نداشت.

فکر کنم منظورمو بد رسوندم نمیدونم. ولی لزوما پدر آروم پدر خوبی نیست. همونطور که بچه سرکش بچه ی بدی نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی گفته ما فرهنگمون اصیله🗿😂شما اصلا متوجه حرف من نشدی. من منظورم این نبود صحبت روزمره با فحش باشه. ...

ما فرهنگمون اصیل نیست با چندین هزارتمدن؟

من مگر گفتم صحبت روزمره با فحش باشه؟ گفتم اگ فحش خوبه بیا فحشت بدم ببینم شما عصبانی نمیشی

درکل فحش پسندیده نیست ادمها میتونن صحبت کنن و مشاوره بگیرن حتی توی خشمم میگن فحش ندین و هرحرفی نزنین چون پشیمون میشین ولیییی ادم کینه ای موضوعش متفاوته

بعدم من کی گفتم این تاپیک دروغ یا فیکه؟!

درحال حاضرم ما داریم درتاپیک خواهرایشون شرکت میکنیم و با گفته هاشون راهنمایی میدیم نیازی ب شنیدن یا کنکاش تو زندگیشون نیست میخای راهنمایی بده نمیخای نده چیزخاصی نیست ک ب حاشیه میکشونین

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ما فرهنگمون اصیل نیست با چندین هزارتمدن؟من مگر گفتم صحبت روزمره با فحش باشه؟ گفتم اگ فحش خوبه بیا فح ...

نه کی گفته اصیلیم. همش خبر دختر کشی و زن کشی و دزدی و قتل و فلان تای دیگه داریم. نه به طبیعت احترام میذاریم نه به خودمون. نژاد پرستیم. توی گرونی به هم رحم نداریم. کی گفته اصیلیم؟

ایشون که راهنمایی نخواست فقط اومد توضیح داد خواهرش فحش میده :/

نه کی گفته اصیلیم. همش خبر دختر کشی و زن کشی و دزدی و قتل و فلان تای دیگه داریم. نه به طبیعت احترام ...

😐 این چیزای گفتی تو همه کشورا هست چ بسا بدتر

دلیلی نمیشه اصیل نباشیم و مقایسه بشیم با کشورای 100تا200 سال تمدن دار با فرهنگ دزدی

بعد اونم ایشون وقتی تاپیک زده یا برای راهنماییه یا همدردی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه