2777
2789
عنوان

خواهرم به بابام بی احترامی میکنه

459 بازدید | 49 پست

خواهرم ۲۳ سالشه و خیلی آدم کینه ای هستش

تا کسی ناراحتش میکنه صبر میکنه تا یک روزی انتقام بگیره

موقعی ۱۴ سالش بود اسباب بازی 1 میلیونی میخواست که بابام نخرید و هنوز بخاطر اونع اسباب بازی با بابام بحث میکنه

18 سالگی خواهرم دوتا مانتو میخواست بابام یکی خرید سر اون موضوع لج کرد اون م انتو رو تا حالا نپوشیده

موقعی که ۲۰ سالش بود آیفون میخواست بابام نخرید با بابام خیلی لج بازی کرد هنوزم لجه

الان آیفون ۱۶ نرمال خواست بابام قبول نکرد خواهرم خیلی کینه کرد

خواهرم اینجوری که اگر چیزی بخواد و طرف بگه نه دیگه نمیخواد یعنی از اون آدم نمیخواد

سر هر موضوع بد جور انتقام گرفت یک بار بابامو جلو جمع بد جور ضایع کرد

یک بارم بابام براش ساعت خرید برگشت گفت ساعت بخوره تو فرق سرت من هیچ وقت از تو چیزی نمیخوام که بابام اینقدر ناراحت شد دلش شکست یک نفرین های کرد که نگو انشالله فلج بشی که من ازت نگهداری کنم اینقدر اذیتت بکنم

بابام گفت من چه گناهی کردم تو شدی بچه من

چکار کنیم

اول اینکه به توچه؟

دوم اینکه این داستان فقط داره از نظر تو که برای خواهرت اهمیتی قائل نیستی تعریف میشه . طبیعتا هرچیزی میگی بر علیه اونه که داری خودخواه نشونش میدی.

بچه های تو خونه مثل انگشت با هم فرق دارن و هرکسی تجربه ی شخصی خودش رو با پدر و مادرش داره.

باید حرفای خواهرتم شنیده بشه ممکنه اونقدری که از مامان باباش بی احترامی دیده ، تو ندیده باشی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخالت نکن عزیزم ،حرفاش حرفای بدیه ولی شاید اونم تو دلش ناراحتیایی داره از پدرت ،بذار خودشون حل کنن

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بابات عاشقشه

اگه بابات یه ذره به حال خودش رهاش کنه

انشالله درست میشه

بابات باید ازش فاصله بگیره و کاری کنه اون دلتنگش بشه

درضمن من اگه ببینم یه بچه توجمع باباش رو ضایع میکنه، بچه ازچشم من می یفته، نه بابای بچه

اول اینکه به توچه؟دوم اینکه این داستان فقط داره از نظر تو که برای خواهرت اهمیتی قائل نیستی تعریف میش ...

آدم به باباش که براش هدیه خریده بگه بخوره تو فرق سرت بعد بگه انشالا فلج بشی من ازت پرستاری کنم به هییییچ وجه قابل حمایت نیست حتی اگر روزی ده بار از باباش کتک بخوره

من اصلا تحمل ندارم حتما برخورد میکنم با همچین خواهری حتی شده، میزنمش برای من احترام مخصوصا برا پدر و مادر چیز خیلی باارزش و بالاییه

خب اخرش با کینه کجارو گرفت؟ وقتی تو زندگیش ب بن بست بخوره و ضربه تهش پدرشه ک پشتشه و توخونش راهش میده چقدرررر بچس هنوز

امیدوارم خوشی ک زده زیر دلش تموم شه و ادم شه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
آدم به باباش که براش هدیه خریده بگه بخوره تو فرق سرت بعد بگه انشالا فلج بشی من ازت پرستاری کنم به هی ...

کدوم آدم غیرنرمالی الکی و بیخودی سر ساعت و لباس اینو به باباش میگه که باور کردی؟ تازه ۲۳ ۲۴ سالشه. بچه است مگه.