2777
2789
عنوان

وای ک چقدر متاهلی خوبه قدرشو بدونید خیلی خیلی حال میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 97 پست

ازدواج در کل خیلی بهتر از مجردیه

هرچقدرم آزاد و مستقل باشی باز متاهلی بهتره

ولی مشکل دو جاست که مردم اینهمه مینالن

1_توقع دارن همیشه مث دوران نامزدی باشن

2_سواد رابطه رو بلد نیسن

من واقعا توی سایت میبینم 99درصد دعواها فقط علتش بلد نبودن همدیگه و لجبازی هست...

توی اطرافم دیدم زن با چندتا نوه میخواد طلاق بگیره فقط بخاطر اینکه الان فهمش رو نداره چکاری باید انجام بده.

چون اموزش نمیبینن و براشونم مهم نیست که یادبگیرن.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالای صدبار من اینو تو هر تاپیکی هی میگم کو گوش شنوا😂

بوخودا 😂

بازیگراراو نگاه کن انقدر تو مجازی از زندگیشون میگن یا طلاق میگیرن یا سرطان میگیرن و هزارتا بلای دیگه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
تو چرا بعد 7سال هنوز ازدواج نکردی پس؟

جواب دادم عزیزم صفحه های قبل رو چون خیلی خیلی لاغره تا وقتی هم ک چاق نشده من نمیتونم بااین اندام کنار بیام

منم صورتم مشکل داره هیچی درست نمیشه ک زودتر برم سر زندگیم خودمم حق انتخاب ندارم وگرنه خواصگاار خیلی داشتم حالا تفزیق نباشه خواستگار وکیل و دکتر ارتوپد هم داشتم ولی حالا اینا به درک هیچکدوم از اینا از مخ خوششون نیومد بااین ک شاید من خیلی هاشون به دلم نشسته بود حتی اون پسر کارگره

وگرنه ک منم خیلی دوست داشتم مثل شما متاهل بودم آرزوم بود الان دیگ سرد تلرشدم ایشالله کلا از بین بره این حس دوست داشتن متاهل شدن

عزیزم چرا اینقدر حالا جبهه میگیری شمانه تخمک گذاریم هم تموم شدهشما خب اگر بده چرا جدا نمیشین عزیزم ب ...

کدوم قسمت پیامم جبهه گیری بود؟

میگی منو هیچ کس نمیپسنده، میگم خوب همین مورد لاغر رو بچسب، میگی منظورتون رو متوجه نمیشم..

میگی آدم همدم میخواد بخصوص موقع خواب، میگم سیکل تخمک گذاریته، میگی :جبهه می گیری، طلاق بگیر..

اسی من کجای پست هام گفتم متاهل بده؟

گفتم دنیای بعد از تاهل هم بعدا میای پست میذاری، همین

اگه میای پست میذاری باید جنبه ی هر جوابی رو داشته باشی، اگر نداری همون اول کار پست رو بذار و قفل کن.. فقط پست بذار در حدی که احساسات تخلیه بشه و قفل کن

من ک متاهل نیستم عزیزم 🤣منم خودم یکی از اون حسرت به دل هام

خب یعنی چه وقتی تو شرایط نیستی تاپیک میرنی و نظر میدی....

هر موقع تو شرایط بودی و دیدی نظر بده

متاسفانه این سایت همینطوره یه مشت بدون تجربه میان حظر میدن تو موضوعاتی که حتی از نزدیک ندیدن چه برسه تجربه کرده باشن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏