2777
2789
عنوان

وای ک چقدر متاهلی خوبه قدرشو بدونید خیلی خیلی حال میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1905 بازدید | 97 پست
🤣🤣🤣 جنگ تموم شد ما هنوز شروع نکردیم

یادش بخیرمن سن توبودم ازدواج کردم بنظرم هم دوران مجردی عالی بودهم متاهلی البته من مجردیام شهردورازخانواده بودم خوش میگذشت🤭🤭

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه گفتی از وقتی ک ازدواج کردم یه روز با ارامش تو زندگیم نداشتم😢با اخلاقش مشکل داری؟

اخلاقش نه

بیشتر شرایط زندگیش

از ازدواج بد برداشت نکنید و نترسید با دقت انتخاب کنید که با چه کسی ازدواج میکنید مشکلی پیش نمیاد

ولی بازم میگم دورو اطراف من هفت هشت نفر دختر هم سن و سال من ازدواج کردن هیچ کدومشون مثل من نبود ازدواجشون

همسر من خوبه تقریبا بد نیست اما شرایط زندگی بسیار سختی داره هر کسی تحمل اینجوری زندگی کردن رو نداره این روی روابط ما هم خیلی تاثیر گذاشته من دیگه نمیگم مشکلم چیه چون دیدم از فامیل نی نی سایت داشتن دوست ندارم کسی منو بشناسه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
واقعا همینن اکثرا زندگیهاشون شکست خورده است و چون طلاق رو بد میدونن اطرافیانمون برای همین خیلی از ای ...

عزیزم الان دیگ دوره فرق کرده اون زمان قدیم بود ک خجالت میکشیدن تو خانواده ی شما شاید خجالت بکشن ولی الان تو دادگاه ها همه جا پر شده برای دادخواست طلاق دیگ کسی این کارو علاوه بر این ک بد نمیدونه تاژه افتخار هم میکنه از آدم سمی جدا شده فلان شده حقشو هم گرفته

عزیزم الان دیگ دوره فرق کرده اون زمان قدیم بود ک خجالت میکشیدن تو خانواده ی شما شاید خجالت بکشن ولی ...

من از دوره زمونه و جامعه حرف نزدم من گفتم علت اینکه جدا هم نمیشن با وجود مشکلات این هست که تو اطرافیان ما طلاق رو بد میدونن تاکید میکنم اطرافیانمونننننننن

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

اسی جونم فکر کنم سیکل تخمک گذاریت باشه🤣🤣

عزیزم چرا اینقدر حالا جبهه میگیری شما

نه تخمک گذاریم هم تموم شده

شما خب اگر بده چرا جدا نمیشین عزیزم بازم عذر خواهی میکنم از فضولی ک میکنم خب تخت فشار نباشید

درسته سخته ولی سخت تر از زندگی با آدم بد که نیست

من از دوره زمونه و جامعه حرف نزدم من گفتم علت اینکه جدا هم نمیشن با وجود مشکلات این هست که تو اطرافی ...

آره عزیزم منم همون رو گفتم دیگ

امیدوارم شما به جاش کلی خشبخت بشید

هاهاها یه متاهلم ده سال روی خوشی ندیدم روزای ک دعوا نبوده از ترس بوده

طبق پست هات که خوندم متوجه شدم شوهرت رو عادت و لجبازی اینکارا میکنه و شما خودتم یخورده بلد نیسی چکار کنی.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود]