2777
2789
عنوان

صدای های ترسناک

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 58 پست
گاهی وقت ها چشم و نظر شدید که به آدم میخوره باعث میشه موجودات ماورایی وارد زندگیش بشن

متین اما فدات شم اجنه جهت جادو و طلسم فقط وارد زندگی مان می شن اونم نه کامل وارد خود خونه مگر اینکه حصار الهی منزل مان کامل بشکند و چشم و زخم اجنه وارد زندگی نمی کنه اون انرژی های اطراف ک خب یکی بردانرژی حسادت یکز انرژی منفی از فرکانس پایین هست که خلاصه بلایای بددرو بوجود میاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا چند ساله پیش زیاد اینطوری می شدم تجربه ماورایی وحشتناکی هم دارم ولی الان کمتر شده باید اذکار ص ...

نه نه عزیزم تجویز خودسرانه بسیار خطرناک هستند هر کدوم از مشکلات ما قرار نیست شبیحه هم باشه و این بیماری های ماورایی و ویا حتی انرژی های بالل و پائین ماورالطبیعه رو هرگز از روی نااگاهی تجویز نکنید چرا ک ممکن ب تباهی اون ادم حتی منجر بشه

متین اما فدات شم اجنه جهت جادو و طلسم فقط وارد زندگی مان می شن اونم نه کامل وارد خود خونه مگر اینکه ...

من بخاطر مشکلی که برام پیش اومده اینقدر تحقیق کردم درموردش دیدم آدمهایی که کارشون بیرون کردن جن از بدن انسان هاست گفتن چشم زخم باعث میشه انسان دچار سحر بشه و جن به بدنش نفوذ کنه و تمام علایم سحر داشتن رو داشته باشه که یکی از علایمش رنگ پریدگی و زیاد دچار بختک شدن و ترس زیاد و تنبلی تو نماز و عبادت هست

نه نه عزیزم تجویز خودسرانه بسیار خطرناک هستند هر کدوم از مشکلات ما قرار نیست شبیحه هم باشه و این بیم ...

اذکار صبح و شام همون آیة الکرسی و چهار قل هست ما اهل سنت هستیم و احادیث معتبری داریم که گفته شده این اذکار رو پیامبرص روز و شب میخوندن اذکاری مثل استغفرالله صبح بعداز نماز صبح وشب قبل از خواب ذکرهای عجیب و غریبی نیستن

ناخوداگاه ذهنت درگیر شده عزیزم

پارانورای که نیستن خدایی نکرده و خواهش میکنم ب چیزی ک حتی خداوند بهش اشاره کرده و افریده و باور داشته باشید ک هستن و ما انسانها همومی تونیم متوجه شون بشیم حضکر ک غیاب که اونم باید چشم سوم و یا انرژیهای بالاتر داشته باشیم

در مورد مرگ و برزخ و فرشته چی دیدین؟

خواب دیدم مردم روم پارچه مشکی میکشن حتی فرشته مرگم دیدم از چادرش یه تیکه کند گفت اینو بگیر رو صورتت تو نباید خدا رو ببینی خودشم پشت یه ستون صورتشو قایم میکرد بعد درازم کردن رو پارچه کشیدم پاشدم نشستم گفتم چیکار میکنید ولم کنید برم نزاشتن گفتن تو زمان مرگت رسیده بخاب گریه کردم تو خواب گفتم شوهرم چی مادرم چی بچم چی گفتن بچت پیشته اخه باردارم بعدش گفتم آخه من جوونم ۲۱ سالمه به جونیم رحم کنید گفتن وقتش الان بود باز گریه کردم گفتم میدونید من چه کارهای نکردم چقد حسرت و آرزو دارم من رفتم کربلا به ضریح امام حسین نتونستم برم دست بزنم گفتن التماس خدا کن خودشون هم باهام گریه کردن انگار نوحه میگفتم زار زار باهام گریه کردن میگفتم من یه روز خوش تو زندگیم ندیدم تازه دارم خوشبخت میشم چون گریه میکردم تو خواب شوهرم بیدارم کرد

پارانورای که نیستن خدایی نکرده و خواهش میکنم ب چیزی ک حتی خداوند بهش اشاره کرده و افریده و باور داشت ...

عزیزم علم پزشکی اصلا همچین چیزو قبول نمیکنه

خدا هم نگفته تو دنیای ما هستند و راحت میتونن وارد بشن

نه نه عزیزم تجویز خودسرانه بسیار خطرناک هستند هر کدوم از مشکلات ما قرار نیست شبیحه هم باشه و این بیم ...

خب شما بگین من چیکار کنم کی میتونه منو راهنمایی کنه یا کمکم کنه