2777
2789
عنوان

صدای های ترسناک

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 58 پست
عزیزم علم پزشکی اصلا همچین چیزو قبول نمیکنه خدا هم نگفته تو دنیای ما هستند و راحت میتونن وارد بشن

چرا نتونن وارد دنیای ما بشن پس چرا خدا این همه سوره برای حفاظت از اجنه و موجوداتی که ما نمیشناسیم نازل کرده الان بخاطر اینکه معنویات ضعیف شده و گناه زیاد شده اجنه دارن راحت وارد دنیای ما میشن

قضاوت می کتید یا نه اطمینان دارید اخه حضور اجنه حاضره در مکان و اثبات حضور به این بنده خدا ب کاهلی ر ...

چرا عزیزم اتفاقا خیلی داره .خود بنده حتی جن رو از نزدیک تو خونمون دیدم و کاهل نماز شده بودم .مادرم خدا بیامرز با آخوند مسجد صحبت کرد و اصلا به اون آخوند نگفته بود که دخترم کاهله نمازه ..اون اخوند به مادرم گفته بوده دخترتون نمازشو نمیخونه برای همین جن میاد منزلتون .این قضیه یک کن دیدم من ۱هفته ای طول کشید.تا قبل گفتن به آخوند ..اما دیگه نمازمو استارت دوباره زدم و اون جن رفت

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه کار های راستشو بگم از وقتی باردار شدم. عجیب شدم قبلا خیلی بهتر بود الان هم ترسو شدم هم چیزای وحشت ...

نمی خوام بترسی اما فدات شم ب علت حمل یک فرشته می تونه خیلی اتفاقها در کمین باسه الیته ب لطف الهی هیچ چیزی نخواهد شد اما گلم شمادباید فردیکه درس خوندس و بیماری های ماورایی را میشناسد نه دعا و طلسم نویس ها

چرا نتونن وارد دنیای ما بشن پس چرا خدا این همه سوره برای حفاظت از اجنه و موجوداتی که ما نمیشناسیم نا ...

تو هیچ کدوم نگفته میتونن سرخود وارد بشن و فقط راجع بهشون صحبت کرده

نهایتا گفته اگه شما با اونها کار نداشته باشید اونها هم کاری با شما ندارند

چرا که ممکن اون جنین یک روح بزرگ و نظر کردهدالهی باشه و شما دارید اذیت میشید یا خدایی نکرده جادوی سیاه باشه من کلی عرض می کنم خواستیدمن یک استاد بهت معرفی میکنم تماس بگیر حتما کمک می کنه اما اصلا و سرخورد کاری نکن خیلی زود مراجغه کن

نمی خوام بترسی اما فدات شم ب علت حمل یک فرشته می تونه خیلی اتفاقها در کمین باسه الیته ب لطف الهی هیچ ...

گفتم که بمیرم هم سمت این چیزا نمیرم چون راه شیطانی اما بیماری هارو هم چون تا الان پیش نیومده در مورد مطلبی نخوندم منظورت از حمل فرشته بچمه؟به خدا خسته شدم تازگیا شروع کرده تکون خوردن میترسم روحیات من ترس های من رو اون تاثیر بذاره

تو هیچ کدوم نگفته میتونن سرخود وارد بشن و فقط راجع بهشون صحبت کردهنهایتا گفته اگه شما با اونها کار ن ...

ولی خیلی از آدمها دچار جن زدگی شدن یعنی همشون با اون موجودات کار داشتن خودم تجربه ماورایی وحشتناکی داشتم

ولی خیلی از آدمها دچار جن زدگی شدن یعنی همشون با اون موجودات کار داشتن خودم تجربه ماورایی وحشتناکی د ...

اونها هم از نظر علم پزشکی باید با روانپزشک مشورت کنن

یکی از اقوام خودم اینجوری بود و روانپزشک عالی رفت و شکر خدا خوب شد

چه کار های راستشو بگم از وقتی باردار شدم. عجیب شدم قبلا خیلی بهتر بود الان هم ترسو شدم هم چیزای وحشت ...

نماز اول وقت

نماز استغفار

دود کندر و اسفند

شستن ظرفها شب

برطرف کردن نجاست

خواندن قرآن

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
راستی دیگه تکرار نشه خوبه؟

چی ؟

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅