2777
2789
عنوان

صدای های ترسناک

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد جنگ اخه مگه طبقه زندگی اونا با ما فرق نداره

چرا داره اونا دوبعدی هستن اما خیلی کارا میکنیم وارد فرکانسشون میشیم

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
بعد جنگ اخه مگه طبقه زندگی اونا با ما فرق نداره

یعنی چی بعد جنگ؟

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

سلام بانو ...نماز میخونی؟ جدیدا مهمون داشتید تو خونه ؟

نماز نه وقتی تو خونه تنهایی نماز بخونم حس میکنم یکی پشتم هر چند روز هم بخونم بعدش ترک میشه از تنبلی و فلان نیست واقعا این حسو پیدا میکنم

عزیزم ی نگاهی ب داخل اون لوله هود وداطراف کنید اما با دقت شاید نشانه ای باشد

اخه به جز مامانم هیچ کس نمیاد خونمون اونم اهل اینکارا نیست هیچ کس دختر خودشو بد بخت نمیکنه

من تا چند ساله پیش زیاد اینطوری می شدم تجربه ماورایی وحشتناکی هم دارم ولی الان کمتر شده باید اذکار صبح و شام رو از تو گوگل سرچ کنی بخونی مثلا قبل از دستشویی و حمام رفتن و قبل از اینکه لباست رو عوض کنی بسم الله الرحمن الرحیم بگی وشب قبل از خواب هم اذکار رو بگی تا هاله ی دور بدنت قوی بشه

نماز نه وقتی تو خونه تنهایی نماز بخونم حس میکنم یکی پشتم هر چند روز هم بخونم بعدش ترک میشه از تنبلی ...

واسه کاهلی نمازته عزیزم ..اصلا به اون چیزا توجه نکن که یکی پشتمه ..

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

اخه به جز مامانم هیچ کس نمیاد خونمون اونم اهل اینکارا نیست هیچ کس دختر خودشو بد بخت نمیکنه

هرگز بنده در حد یک مثال گفتم و ابنکه باز ببینید متوجه می شید یا اینکه همین یکبار بوده این خیلی مهم هست

چرا داره اونا دوبعدی هستن اما خیلی کارا میکنیم وارد فرکانسشون میشیم

چه کار های راستشو بگم از وقتی باردار شدم. عجیب شدم قبلا خیلی بهتر بود الان هم ترسو شدم هم چیزای وحشتناک میبینم خواب مرگ خواب فرشته مرگ خواب برزخ خیلی چرت و پرت چیکار کنم خلاص شم گاهی میگم از هورمانامه و تنها مادری که دوست داره بارداری خاتمه پیدا کنه منم