2777
2789
عنوان

چه شب قشنگیه بیاین به مناسبت امشبب

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشمم حتمااا

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

این ماه جواب ازمایشم مثبت میشه؟

عزیزم یکی از خواسته های قلبی مهمت و شاید اولین خواسته تون همین موضوعه خیلی چشم انتظاری و حس میکنی با مثبت شدن جواب آزمایشت همه چیز تغییر میکنه و این حس خیلی خوبی بهت میده

مطمئن باش خدا حواسش کاملا به شما هست و اگرم سختی تو این راه داشتی خدا تهش ماجرا رو برات شیرین میکنه

این ماه نه حقیقتا ولی به زودی خبرای خوبی از همین باب دریافت میکنی خیلی صبوری و تو این مورد بازم بیشتر صبر کن همه چیز خوب میشه

استادم قبول میکنه بهم نمره بدهدندون پزشکی بودم حین کار دکتر نتونستم پاشم ازمون ندادم سر کلاساشم نرف ...

بابت این موضوع دلشوره زیادی داری یکم بیشتر باهاشون صحبت کن و شرایطت رو بیشتر توضیح بده قبول میکنه

سلامم خوبی عزیزم میشه بگی رشته خوب قبول میشم یا نه اونم از من خوشش میاد یا نه؟🫂🥲🤍

سلام عزیزم شما خوبین؟

رشته اون چیزی که دقیقا باب میلته قبول نمیشی ولی یک رشته خوب دیگه قبول میشی که شاید اولش فکر کنین حقتون این نبوده و میشد بهتر از اینم باشه ولی دقیقا همون رشته مناسب شماست و بعدا متوجهش میشید

اون هم حس خوبی به شما داره ولی چیز زیادی ازتون نمیدونه دوست داره بیشتر بشناسه