2777
2789
عنوان

چه شب قشنگیه بیاین به مناسبت امشبب

443 بازدید | 58 پست

خیلی شب قشنگیه خدایی ما مشهدیم کلی برف اومد تا عصر بارون میومد الانم اومدیم کافه اصلا یه وضعیه خدا بالاخره درست و حسابی به ماهم نگا کرد بعد از این همه بی بارونی دلم خنک شدد😂🥲

حالا به مناسبت امشب با اینکه الان بیرونم هستم ولی هر سوالی داشتین بپرسین ازم سوالای حس ششم

چون بعضی از دوستان نی نی سایتی میدونن حس ششمم قویه یه سری هم تو تاپیک های قبلی ازم سوال میپرسیدن نتونستم جواب بدم متاسفانه شرمندههه🙏🙏🙏

فقط خانوم خشگلا لطفا سوالای چرت مثل رنگ لباس و ماه تولدو اینا نپرسین فالگیر نیستم😂سوال های مهم تری هم هست واسه کسایی که واقعا واجبه سوالاشون اینجوری فقط الکی انرژی میره...

کسانی هم که اعتقادی ندارن همین اول کاری خودشون لطف کنن برن از تاپیک نظرشون رو تخم چشمام ولی اگه اعتقادی ندارین نمونین بیخود..

سعی میکنم جواب همه رو دونه به دونه بدم ممکنه آف هم بشم یا تاخیر داشته باشم ولی جواب همه خشگلا رو میدم تا جایی که بتونم چون امشب خیلی انرژی دارمم🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استادم قبول میکنه بهم نمره بده

دندون پزشکی بودم حین کار دکتر نتونستم پاشم ازمون ندادم سر کلاساشم نرفتم

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

احساس قلبی شوهرم بهم

وضع مالیمون در آینده

بچه دار میشیم یانه

از همه مهمتر شوهرم بهم خیانت میکنه یا نه

لطفا اگه تونستی همشو وگرنه هرکدوم تونستی بهم بگو چون تک تک سوالایی که پرسیدم خیلی برام مهمه ممنونم ازت مهربون♥️