2777
2789
عنوان

من ی بی عرضم

98 بازدید | 7 پست

از وقتی دانشجو بودم دنبال کار بودم ی مدت کار پیدا کردم اما بدردم نمیخورد محیطش شوهرم میگه فقط کار دولتی نمیزارم سر هر کاری بری شانس گند منم سنجش سالی دو سالی ی بار استخدامی رشته منو میزنه که یا رشته مارو نمیخاد یا مرد میخاست س سال پیش بعد عمری شرایط جور بود منم قبول شدم تو مصاحبه رد شدم بعد اون دیگه هیچی الان میبینم تمام اطرافیانم کار پیدا کردن ولی من با این همه ادعام هیچ درگیر بچه داریم ی مدتم زده بودم تو کار بورس الان گفتم اونو ادامه بدم بنظرتون نتیجه بخشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان ۳۲ سالمه هنوز هیچ

ایشاا... اوکی میشه. آزمون هارو شرکت کن. هر آزمونی که به رشته تحصیلیت میخوره شرکت کن . میدونم با وجود بچه سخته . ولی هرچند کم بخون در طول روز . بسپر به سرنوشت . شایدم قسمتت اینه کسب و کار شخصی خودتو داشته باشی و چندتا خانواده هم نون بدی . خدا بزرگه